Noutăți și comunicate

Fosta voce Iron Maiden concerteaza in Silver Church pe 23 martie

11 ianuarie 2012
Fosta voce Iron Maiden concerteaza in Silver Church pe 23 martie


Anul începe cu vești bune pentru fanii Iron Maiden în special și pentru iubitorii de sonorități "old school" în general: Blaze Bayley vocea Iron Maiden din perioada 1995 - 2000, va concerta la București, în clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Evenimentul face parte din turneul "The King of Metal World Tour", care va începe pe 8 martie.

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formația a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock "95, în fața a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăsește pe două albume din discografia Maiden: "The X-Factor" - 1995, și "Virtual XI" - 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge", și "The Clansman."

Cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Blaze vor avea ocazia să fie alături de el la concertul Nazareth din Hard Rock Cafe, din data de 27 ianuarie, la care prezența lui Blaze a fost confirmată.

 

Biletele se găsesc în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librăriile Adevărul și Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului și Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro și http://www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 12 ianuarie.

 

Prețul biletelor variază în funcție de data la care sunt achiziționate:

 

40 lei înainte de 21 ianuarie

60 lei înainte de 22 martie

70 lei în ziua evenimentului

 

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events și Cavalleria EventsEvenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă