Noutăți și comunicate

Formatia Scarlet Moon debuteaza scenic pe 3 august 2013

3 august 2013
Formatia Scarlet Moon debuteaza scenic pe 3 august 2013
Trupa bucuresteana Scarlet Moon va invita sambata 3 august 2013 incepand cu ora 20:00 la concertul de debut pe care-l va sustine in Clubul Ageless. In deschidere vor canta Celestial Grounds, care abordeaza un gen similar cu al nostru. In continuare vor aprinde atmosfera prietenii nostri din trupa Kamen (ex Neisseria), care abordeaza un mix exploziv de heavy thrash. Va promitem o seara incendiara plina de surprize, in care vom canta atat prelucrari dupa cateva piese cunoscute si foarte apreciate, cat si piese de pe viitorul nostru album. Intrarea este doar 10 lei, asa ca va asteptam in numar cat mai mare!

Scarlet Moon este o formatie symphonic metal din Bucuresti, fondata in primele zile ale anului 2012 de catre soprana Amelie si chitaristul Ian Marru. Numele trupei descrie un fenomen rar care se petrece in timpul eclipsei de luna - lumina acesteia e filtrata prin atmosfera terestra si capata culoarea rosie. Eclipsa selenara, care are loc la varful de luminozitate al Lunii pline, este vazuta traditional ca un semn de rau augur. Acest fenomen poate trezi in om diverse forte arhetipale, instincte si impulsuri inconstiente. In disciplinele ezoterice, luna si culoarea rosie au fost mereu asociate feminitatii, senzualitatii, violentei si intunericului. In noaptea sufletului ne pierdem si ne regasim, iar luna rosie e momentul care anunta aceasta noapte.

Trupa ii are in componenta pe Ian Marru (chitara solo, backing vocals), Stefan Beres (chitara ritm), Andrei Cosmin (baterie), Costi Dominteanu (clapa), Ilyin Adrian (bass, blockflute) si pe artistii lirici Odin si Amelie.

Trupa Kamen (Ex Neisseria) si-a inceput activitatea in ianuarie 2011. Stilul abordat este thrash, cu diverse alte influente din aria rock-ului. Trupa a sustinut concerte in mai multe cluburi din Bucuresti si din tara si are la activ cateva festivaluri (Satan Claus Metal Fest - 2012, Treize Fest - 2013, Rock in Parc - 2013). Momentan trupa lucreaza pentru EP-ul de debut.

Pana de curand trupa a activat sub numele de Neisseria, dar datorita schimbarilor de componenta, fondatorul trupei (Alexandru Gheorghe-chitara) a decis de comun acord cu noii mebrii pentru schimbarea numelui, deoarece din vechea componenta a ramas doar fondatorul trupei. Noua componenta a trupei Kamen este: Alex Ardelean (solist vocal), Alexandru Gheorghe (chitara), Cristian Chiru (bass), Ella Negrescu (tobe).

Celestial Grounds este o formatie ce abordeaza un stil propriu, inititulat aspiring metal.

Trupa s-a format din fuziunea iminenta a doua trupe de liceu ce cantau inca de prin 2006 coveruri Phoenix, colinde si cateva piese proprii. Dupa multe repetitii in diferite formule ce includeau un laptop, s-a ajuns intr-un final la componenta actuala dupa sosirea lui Octav. In tot acest timp am lucrat mai mult la compus decat la repetat, dar vrem sa recuperam timpul pierdut.

Trupa este compusa din Ion (chitara), Antoine (chitara), Adi (bass/ blockflote), Aura (keys), Alexandra (voce), Cosmin (voce), Octav (tobe).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top