Noutăți și comunicate

Formația Gramofone lansează noul single și videoclip California, 1000 Miles, in club Quantic

4 iulie 2024
Formația Gramofone lansează noul single și videoclip California, 1000 Miles, in club Quantic
Formația Gramofone lansează noul single și videoclip "California, 1000 Miles ", pe 4 iulie 2024, printr-un concert special în Quantic. Artista Cristina Lupu este invitata specială a serii.

Într-o zi de sărbătoare, chiar de Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii, formația Gramofone va lansa noul lor single și videoclip, California, 1000 Miles, printr-un concert special organizat în Quantic. Evenimentul va începe cu ora 19:00 și promite să fie unul memorabil și plin de energie.
Piesa California, 1000 Miles este o piesă vibrantă, foarte potrivită pentru a acompania drumurile noastre de vară, în drum spre mare, vacanțe și prieteni. Piesa ne amintește că cel mai mult contează călătoria și nu destinatia și chiar și obstacolele sunt borne care ne ghidează să ajungem acolo unde ne dorim cu adevărat.
Program Eveniment:
19:00 - Acces
20:00 - Cristina Lupu
20:45 - Gramofone

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe bilete.quantic.pub/gramofone, dar și la intrare în ziua concertului.

Despre Gramofone

Cu o istorie care se întinde din 2013, Gramofone este alcătuită din Paul Dragușin (voce, clape), Vlad Dumitrescu (voce, chitară), Radu Camburu (bass) și Cristian Nicoară (tobe). Pe parcursul carierei lor, au avut onoarea să cânte în deschiderea concertului lui Bon Jovi, să participe la numeroase festivaluri mari și să își încânte fanii în cluburile din țară. Au lansat deja 2 albume și se pregătesc cu entuziasm pentru lansarea celui de-al treilea, intitulat Fast Forward.


Evenimente recomandate

Top