Noutăți și comunicate

Formatia Changing Skins recunoscuta si pe plan international

17 august 2012
Formatia Changing Skins recunoscuta si pe plan international
Formatia Changing Skins inregistreaza succes dupa succes! Dupa o vara incarcata de evenimente importante, ca prestatiile de la B'Estfest, Pro Istoria Fest si Ursus Evolution Mamaia, trupa este gata sa intampine toamna cu doua reusite importante.

Prima reprezinta recunoasterea formatiei pe plan international, venita prin intermediul proiectului Music Alliance Pact, format dintr-o "echipa" de 34 de bloguri muzicale din toata lumea, printre care si cel al celebrului ziar Guardian, din Anglia.

Cei mai cunoscuti bloggeri internationali de muzica aleg in fiecare luna 34 de piese nou-noute, compuse de artisti in voga de pe intreg mapamondul. Melodiile sunt selectate si introduse intr-o compilatie.

Luna aceasta, si Romania a fost reprezentata in prestigioasa compilatie. Formatia Changing Skins a fost desemnata una din cele mai reprezentative trupe noi din lume! Changing Skins face istorie alaturi de nume mari din tari ca Franta, Islanda, Grecia, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Indonezia etc.

Iata ce au avut de spus membrii formatiei despre acest succes: "Suntem mandri sa reprezentam Romania pe aceasta compilatie internationala. Consideram ca, in aceste momente dificile pentru romani, este bine ca tara noastra sa se remarce prin reusite culturale de acest fel".

Consultati lista completa a formatiilor alese pentru compilatie.

Luna octombrie va aduce si cel de-al doilea succes notabil al formatiei romanesti. Changing Skins va lansa albumul de debut, care a fost deja inregistrat si este in curs de masterizare intr-un studio renumit din Grecia.

Albumul va contine 10 melodii si va fi produs pe CD, intr-un format multimedia. Amanunte despre material vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Pana la o noua intanirea cu Changing Skins nu ezitati sa urmariti cele doua videoclipuri ale formatiei:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x2Z-6TLNoXE
 
http://www.youtube.com/watch?v=eamTHdbmm44&feature=player_embedded



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top