Noutăți și comunicate

Forever Folk va prezinta concert ZOIA ALECU

7 aprilie 2009
Forever Folk va prezinta concert ZOIA ALECU
Marti, 7 aprilie 2009 Forever Folk va prezinta concert ZOIA ALECU.
Concertul incepe de la ora 20:30.
Intrarea 15 ron / 10 ron pentru studenti.

100 Crossroads
Adresa: Calea Mosilor, Nr. 100, Sector 2
Contact & rezervari: 0745250339; 0727362142
http://100crossroads.blogspot.com


ZOIA ALECU:
"Despre mine. ..

Am inceput sa cant in 1973 Folk. Prima data am participat la un concurs interliceal unde am obtinut locul 2 cu o compozitie proprie intitulata 'Orbii'. Apoi, in acelasi an, mi-am facut debutul pe scena 'Clubului A'. Tot in iarna lui '73 am ajuns la 'Cenaclul Flacara'. De acolo am fost vazuta de Aurel Gherghel care la vremea aceea era impresar. El m-a dus la o gramada de concerte si asa, la finele lui '74, deja se stia de mine. Tot in '74 am fost cooptata in 'Cenaclul Amfiteatrul Artelor'. Am fost de doua ori laureata a festivalului 'Primavara Baladelor', am colindat prin toata tara de-a lungul a 13 ani, sustinand concerte Folk. Am compus muzica pentru doua spectacole de muzica si poezie la 'Teatrul Nottara', in anii '76 - '78, muzica pe care am si interpretat-o.
In 1986 am compus si interpretat muzica petru Circul de stat. In acelasi an mi s-a propus de catre trupa 'Sfinx' sa cant cu ei. Am acceptat si am plecat cu ei din '86 pana in '96 in turnee prin Scandinavia (Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda), Austria, Germania. Din '96 pana in 2005 ne-am hotarat sa ne reconstruim imaginea pentru publicul roman. Ca atare nu am mai sustinut concerte in afara Romaniei. Din 2005 trupa 'Sfinx Experience' si-a incetat activitatea, fiecare dintre noi avand alte activitati care nu ne mai lasau timp destul pentru munca in trupa. Crina Mardare si-a deschis o scoala de Canto unde sta 10 ore pe zi inclusiv sambata, Misu Cernea organizeaza si asigura tot echipamentul pentru spectacole( lumina, sunet, scene ), Silviu Sanda si Deni Leompescu si-au facut trupe separate. Eu m-am intors la Folk si din 2005 am colindat pe la 4 orchestratori, cu care sa-mi fac primul meu album de autor. Dupa zece mii de piedici, in sfarsit, la sugestia bunei mele prietene Teo Ionescu de la "Radio Bucuresti", am apelat la Fisa ( Emanuel Gheorghe ) ca la "Ultimul Bastion" asa l-am si poreclit, sau "Mare Orch"(estrator). Asa am ajuns la "Ovo Music" studioul lui Ovidiu Comornic, care imi si produce albumul.
Ne-am apucat de lucru in vara lui 2006 si pe 16 februarie 2007 are loc lansarea albumului meu "Vino aici" care contine 10 compozitii proprii (text si muzica). A meritat tot chinul si efortul ca sa ajung la acesti doi oameni minunati. Ovidiu Comornic si Fisa si la tot colectivul care lucreaza la "Ovo Music", profesionalismul, corectitudinea, comunicarea si atitutinea lor plina de prietenie, mi-a dat pur si simplu aripi. Acest album este un cumul de experienta a 33 de ani de stat pe scena, ma reprezinta si pot spune ca in el puteti gasi multe asemanari cu intamplari din vietile voastre.
Sper sa-l ascultati cu sufletul asa cum si eu l-am facut cu tot sufletul meu. "

SURSA: http://zoiaalecu.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top