Noutăți și comunicate

For My Sins lanseaza Coming to get you - EP-ul de debut, in Club B52

10 martie 2016
For My Sins lanseaza Coming to get you - EP-ul de debut, in Club B52
Joi, 10 martie 2016, For My Sins lansează EP-ul de debut in Club B52. Acesta a fost inregistrat, mixat si masterizat cu ajutorul lui Marius Costache - Studio 148 (https://www.facebook.com/148studio).Foarte incantati de aceasta lansare, membrii formatiei ne dezvaluie coperta albumului si tracklist-ul, ambele, aflate mai jos.

Tracklist:
 1. For My Sins
 2. Coming to get you
 3. Drowning
 4. Wasted
 5. Heartbeat
 6. Not tonightLaura Bratu, solista For My Sins, ne spune:
Asteptam de mult timp aceasta lansare. Este ca o gura de aer proaspat in aceasta perioada. Suntem foarte incantati de rezultat si speram ca si voua sa va placa la fel de mult pe cat ne place noua. Va asteptam cu drag la lansare. Avem cateva surprize, special pregatite pentru voi.

Primul videoclip al grupului, a fost lansat pe 4 februarie, a strans in mai putin de 3 saptamani peste 7.500 de vizualizari pe Youtube si poate fi urmarit mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=CZLnGRxhvHI&feature=youtu.be

Videoclipul a fost filmat cu ajutorul Slingshot Media (https://www.facebook.com/SlingShotMed…)Formatia a luat nastere la sfarsitul anului 2013. Stilul adoptat imbina agresivitatea cu partile melodice, in timp ce vocea Laurei combina diferite elemente de pop rock cu o melodicitate si o atitudine pasionala, dezvaluind o prezenta greu de ignorat. Plecand de la furie, dezolare si anxietate, ajungand la incredere si optimism, temele abordate sunt menite sa ofere ascultatorului o traire cat mai completa a naturii umane.

Componenta:
 • Laura Bratu - vox
 • Silviu Bercus - lead guitar
 • Marius Iacob - guitar
 • Tiberiu Niculae - bass
 • Adrian Gheorghiu – drumsEvent: https://www.facebook.com/events/585940034893229/
Official facebook: https://www.facebook.com/formysinsofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă