Noutăți și comunicate

Folk Nights cu Alex Porro in El Primer Comandante

24 august 2010
Folk Nights cu Alex Porro in El Primer Comandante
Marti, 24 august 2010 Club El Primer Comandante va gazdui un concert Alex Porro incepand cu ora 20:30.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

La doar doua saptamani dupa lansarea sa oficiala pe scena ca artist folk, Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE, revine in Club El Primer Comandante pe 24 august 2010. La cererea publicului doritor de muzica buna si spectacol, Alex Porro va oferi inca o noapte speciala celor ce vor veni sa il asculte.

De la registrul vesel la cel sensibil, de la recitare de poezie la teatru si invitati surpriza, Alex ti-a pregatit inca o seara ce nu va fi usor data uitarii. Daca nu ai facut parte din cei ce au avut sansa de a participa la debutul incendiar al artistului, acesta canta din nou, cu tine si pentru tine, in El Primer Comandante pe 24 august 2010. Dupa cum spune Sorina, 22 ani, participant la primul eveniment marca Alex Porro: "daca vrei sa te inalti sufleteste si sa simti ca traiesti cu adevarat la cote neasemuite, o seara in compania artistului Alex Porro este absolut incredibila". Si pentru ca este greu de exprimat in cuvinte ceea ce te asteapta acolo, vino si tu sa te convingi!

Pretul unui bilet este 10 RON iar pentru a iti rezerva o masa la eveniment trimite un mail la benetone.band[at]gmail[dot]com sau contacteaza-ne telefonic la 0720034031.

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Club El Primer Comandante, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, muzicabuna.ro, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, diseara.ro, iconcert.ro, afterparty.ro, no3, forever folk, bestmusic.ro, let's rock si muzica360.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top