Noutăți și comunicate

Folk Nights by Gorby sarbatoreste 2 ani cu editia 60

30 mai 2012
Folk Nights by Gorby sarbatoreste 2 ani cu editia 60
Miercuri, 30 mai 2012, incepand cu ora 20:00, sunteti invitati la cea de-a 60-a editie Folk Nights by Gorby in Sinners Club.

Intrarea este libera.

Seria de concerte folk din Sinner's Club sub genericul "Folk Nights by Gorby" a ajuns la maturitatea de 2 ani calendaristici, atingând simultan și pragul ediției cu nr. 60. Cunoscătorii știu când, cum și de ce.

Prima ediție s-a întâmplat pe 27 mai 2010 și l-a avut ca protagonist pe Puiu Crețu (care iată, la 2 ani fără 2 zile de atunci, își lansează un nou album!).

Miercuri 30 mai 2012 vom sărbători, prin consecință, trecerea și petrecerea celor doi ani, alături de o bună parte dintre protagoniștii precedentelor 59 de ediții (23 în primul an, 36 în al doilea an).

Oricum, vom striga catalogul și îi vom menționa pe toți. Vom acorda și câteva premii speciale celor mai iubiți dintre pământenii folkiști. În mod intenționat, pe afiș nu am menționat numele artiștilor participanți la evenimentul special tip "open-stage". Cei care au avut deja, au și/sau vor avea curiozitatea de a ne căuta pe Facebook vor găsi acolo, cu o zi înainte (adică marți 29), lista artiștilor care au confirmat prezența.

Accesul publicului este liber (nu există "entry fee"), în limita locurilor neocupate de artiști...
Concomitent, ne rezervăm dreptul de a ne filtra audiența.
Deci, ne vom ușura reciproc viața dacă vă rezervați locuri din timp la telefonul: 0723.511.597


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top