Noutăți și comunicate

Folk Nights 22 februarie 2011 cu Alex Porro in Jukebox club

22 februarie 2011
Folk Nights 22 februarie 2011 cu Alex Porro in Jukebox club
Marti, 22 februarie 2011, incepand cu ora 20:00, Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE revine in Jukebox Club, in seria de evenimente Folk Nights.

Intrarea la eveniment este libera si poti rezerva mese la contact[at]alexporro[dot]ro sau telefonic la 0720 034 031.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.

Daca nu ai avut ocazia sa fii printre cei care l-au ascultat pe Porro saptamana trecuta, Alex va canta din nou, cu tine si pentru tine, melodiile ce vor ramane intotdeauna aproape de sufletul tau.

Asadar, nu uita! Daca e marti seara, e Alex Porro Folk Night! Asa ca ia-ti prietenii si vino si tu pentru a incepe luna indragostitilor alaturi de Alex Porro numai la Jukebox Club.

Daca inca nu te-ai convins ca trebuie sa fii acolo, te invitam sa il asculti pe Alex la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c !Grabeste-te! Locurile sunt limitate!

Un eveniment realizat cu sprijinul Jukebox Club, Magic FM, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă