Noutăți și comunicate

Folk in dar pentru copiii cu autism in club Razna

20 decembrie 2012
Folk in dar pentru copiii cu autism in club Razna
Joi, 20 decembrie 2012, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) vă invită în data de ora 20:00 în club Razna la un concert caritabil de muzică folk.

Adresa club Razna : Strada Lipscani nr. 63-65, Curtea "Hanul cu tei".  

Înființată în urmă cu 4 ani, la 20 decembrie 2008, Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism (AITA) este o organizație non-guvernamentală  care acordă terapie timpurie copiilor diagnosticați cu autism (între 2 si 6 ani), precum și sprijin și consiliere părinților acestora. Ne mândrim cu progresele extraordinare făcute de copiii care au au fost incluși în programele terapeutice AITA: multi dintre ei au început să meargă la gradinițe cu regim normal, alții au dobândit abilități care îi vor ajuta să ducă o viață autonomă.

Artiștii cu suflet mare care vor fi alături de echipa AITA si vor intreține atmosfera sunt: Maria Gheorghiu, Ovidiu Mihăilescu și Trupa Joi, Marius Dascău, Ana Maria Dumitru, Cristi Dumitrașcu, Marius Matache plus câțiva invitați surpriză.

Toate fondurile strânse cu ocazia acestui eveniment vor fi folosite pentru a îmbunătăți calitatea terapiilor oferite de Asociația AITA in cadrul Centrului.

Vă așteptăm cu multe suprize, muzică extraordinară, o adevărată petrecere de Crăciun pentru susținerea acestor copii minunați!


Evenimente recomandate

Top