Noutăți și comunicate

Flowers Of Evil va fi ultimul turneu Therion

16 septembrie 2012
Flowers Of Evil va fi ultimul turneu Therion
Christofer Johnsson a fost intervievat recent de Greek Rock Overdose si a confirmat faptul ca turneul european aniversar de 25 de ani va fi ultimul pentru multi ani de acum inainte pentru Therion. Acesta explica faptul ca trupa nu va lua o pauza, ci mai degraba va renunta la turnee deoarece nu va mai lansa albume in viitorul apropiat. Christofer a mai declarat ca formatia a decis sa ia aceasta pauza de la turnee pentru a se concentra asupra unei opere rock, dar si asupra unor alte proiecte, iar Therion va putea fi vazuta, foarte rar, doar la cateva festivaluri. Puteti citi interviul complet aici.

Locatia olandeza "Effenaar", unde Therion va demara turneul european, a postat de asemenea aceleasi stiri privind trupa: "Dupa 25 de ani, grupul Therion a decis sa inceapa o altfel de calatorie. Liderul si fondatorul trupei Christofer Johnsson a anuntat ca nu vor mai exista lansari regulate de albume si turnee periodice timp de multi ani. Formatia va canta la festivaluri din cand in cand, dar in afara de asta, se va concentra pe diferite proiecte".


"Prima initiativa este un proiect de arta care marcheaza aniversarea a 25 de ani ai grupului. Proiectul include o lansare de CD care va fi intitulat "Les Fleurs Du Mal" si va fi vandut la concertele trupei pe parcursul turneului "Flowers Of Evil" din Europa. Inregistrarea va fi mai tarziu licentiata si distribuita in magazine. In acest moment, nimeni nu stie cum va suna albumul deoarece nu se vor trimite copii promotionale presei pana la primul concert."


Fanii Therion din Romania se pot bucura deoarece inainte de a lua o lunga pauza formatia va fi prezenta la Bucuresti pentru un concert ce se va desfasura in data de 19 octombrie 2012 la Arenele Romane, intr-un cort special amenajat si incalzit prin instalatii de climatizare de mare putere. Evenimentul este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Antalgia si Elyose.

Noi iti platim biletele la concertul Therion. Amanunte AICI.
Pagina oficiala a evenimentului: http://www.promusicprod.ro/therion
Pagina Facebook a evenimentului se poate accesa AICI.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
- 78 lei - primele 100 + 50 bilete OFERTA - SOLD OUT!
- 85 lei - urmatoarele bilete pana la data de 9 septembrie 2012 - SOLD OUT!
- 95 lei - in perioada 10 septembrie - 18 octombrie 2012
- 110 lei - in ziua concertului (19 octombrie 2012). Se achizitioneaza NUMAI de la intrare.
- 200 lei VIP - DOAR 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - acestea se ridica in ziua concertului de la intrare!)

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro
http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top