Noutăți și comunicate

Florin Chilian, Antract si Publika o sustin pe Adriana in Hard Rock Cafe

20 octombrie 2011
Florin Chilian, Antract si Publika o sustin pe Adriana in Hard Rock Cafe
Joi, 20 octombrie 2011 sunteți invitați la Hard Rock Cafe unde Florin Chilian, Antract și Publika o susțin pe Adriana. Artiștii au acceptat să urce pe scenă pro bono, banii obținuți în urma acestui eveniment urmând a fi donați Adrianei. Concertul va începe la ora 21:00.

Prețul unui bilet este de 35 de lei. 

Adriana se luptă de trei ani cu o formă rară de cancer. În ultimele luni starea ei s-a înrăutățit și are nevoie de o operație la o clinică specializată din străinătate. Echipa Cinemagia.ro a demarat la începutul lunii iulie o campanie umanitară de stângere de fonduri. Până în acest moment au reușit să strânga suma de 35.500 de euro. Banii de care însă Adriana are nevoie sunt cu mult mai mulți. După o serie de bătălii câștigate, la începutul lui 2011 cancerul a recidivat cu invazii musculare și noduli la plămâni. Adriana a încercat să i se împotrivească apelând la chimioterapie, dar aceasta s-a dovedit inutilă, tumora mărindu-și în mod paradoxal volumul. Acum singura ei șansă este un tratament într-o clinică specializată din Germania sau Turcia. Costurile se ridică însă la 40 000 de Euro.

Contribuie cu o donație pe numele Ioana Adriana Cuța aici: http://www.cinemagia.ro/apel-umanitar/.


Vino la concert pe 20 octombrie în Hard Rock Cafe și oferă-i  Adrianei o mână de ajutor! Florin Chilian, Antract și Publika sunt și ei alături de Adriana!

Fii și tu supereroul care salvează vieți!

Hard Rock Cafe București 
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă