Noutăți și comunicate

Flex Fest va avea loc la Strandul Neptun din Arad

5 - 7 iulie 2019
Flex Fest va avea loc la Strandul Neptun din Arad
Între 5 - 7 iulie 2019 sunteţi aşteptaţi în Ștrandul Neptun din Arad, România, unde are loc Flex Fest, cu trupele Bucovina, Grimegod, Melmac Riders, Blazzaj, Terminal Prospect, Mercy's Dirge, Omega Diatribe, Diamond Falcon, Crossbones, Terra Infernal, Lifeline, TakaLaiton, Led Zeppelin Tribute by M.R., Suburbia 11, Rules of Silence, Pasărea Rock.


Informații despre eveniment

După o experientă de peste 10 ani în organizarea concertelor, Club Flex Arad, în parteneriat cu Toncraft Events SRL Arad, a hotărât continuarea festivalului rock FLEX FEST, care s-a bucurat de un mare succes la prima ediție, în anul 2018.
La fel ca anul trecut, evenimentul se va desfăşura la ştrandul Neptun Arad. "Manifestarea se adresează tuturor iubitorilor de muzică rock din Arad, județele învecinate, precum și din Ungaria, Serbia etc. Odată cu evoluția festivalului, ne propunem să adăugăm listei de artiști formații internaționale tot mai renumite. Spațiul ales este generos ca suprafaţă, acces, parcare și umbră pentru campare şi corturi, având la dispoziție toalete, dușuri și bazinele din vecinătate. Pentru cazări punem la dispoziție motelurile și hostelurile din apropiere (o rază de 3 km)" - spun organizatorii.

În dotarea festivalului va exista o scenă acoperită, cu sonorizare și lumini adecvate. Nu vor lipsi nici standurile cu mâncare caldă și băuturi reci pentru participanţii la eveniment cărora li se vor asigura aproximativ 500 de locuri la mese acoperite. De asemenea, vor exista şi standuri de expoziție și vânzare a produselor şi accesoriilor vestimentare rock și suveniruri.

La 4 abonamente cumpărate online sau direct de la Terasa Flex (strandul Neptun) mai primești unul gratis.
Biletele se pot cumpara si online de aici https://ambilet.ro/tc-events/flex-fest-arad-2019-editia-2-a/
Dacă vă cumpărați cele 4 abonamente ONLINE puteți intra în posesia abonamentului gratuit sunând la numărul 0721257360 (în limita a 100 abonamente).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top