Noutăți și comunicate

Flaming Skies au lansat albumul de debut 'Empire of Glass'

23 septembrie 2021
Flaming Skies au lansat albumul de debut 'Empire of Glass'
Albumul de debut Flaming Skies - Empire of Glass - este rezultatul a doi ani de muncă în care s-au format ca și trupă și și-au cizelat stilul. Au început să lucreze la piesele de pe album în iarna lui 2019 și au terminat în vara anului 2021, o perioadă grea, marcată de pandemie. Au reușit să treacă peste restricțiile de a repeta iar constrângerile și măsurile restrictive și-au pus amprenta pe stilul adoptat în piese.
https://www.youtube.com/watch?v=i45gIW4pGYo&t=1443s
Empire of Glass conține piese mai vechi, deja cunoscute de către public, piese care au fost cântate doar live dar și compoziții aflate la prima audiție. Ordinea pieselor de pe album prezintă evoluția fiecăruia dintre noi care pleacă de la liniștea umbrelor, se luptă cu sine și cu sistemul corupt, se simte încătușat, este pe punctul de a renunța dar speranța îi dă aripi și continuă lupta, devenind un erou. Ultima piesă de pe album, Defy, este o piesă manifest, poate cel mai elocvent mesaj de mobilizare împotriva unui sistem profund corupt.

Albumul este lansat independent, fără a colabora cu o casă de discuri. Înregistrările au fost realizate în studio-ul Brothers of Rock și în studio-ul de înregistrări al lui Cătălin Roman. Pentru partea de Mix/Master, au colaborat cu Marius Costache (Studio 148) iar ilustrația albumului a fost realizată de Alexandra Raacovițeanu (Straja).

Flaming Skies sunt:
  • Bogdan Pralea- voce și chitară
  • Matei Racoveanu- chitară
  • Raluca Ababei- bass
  • Rareș Bibire- tobe
Flaming Skies online:

Website: www.flamingskies.ro
Facebook: https://www.facebook.com/flamingskies/
Instagram: https://www.instagram.com/flaming_skies_ro/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUrGOmOTsbxsxio5fM2RWww
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3P8DpgpjIeb6WBYQQZikIT?si=4enyrUWsQjqhuJKQ1sfusg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top