Noutăți și comunicate

Firma a lansat ”Doua Suflete” - un nou material video fascinant

19 februarie 2015
Firma a lansat ”Doua Suflete” - un nou material video fascinant
Pe 14 februarie 2015, trupa Firma a lansat videoclipul single-ului "Două Suflete", în cadrul unui eveniment care a prilejuit o incursiune prin arhiva lor video alături de fani, ce a culminat cu proiecția noului clip: http://www.youtube.com/watch?v=GLHXZDORBjQSingle-ul "Două Suflete", un extras de pe cel mai nou album - "Descântece - Vol.1`(2014)", creează o atmosferă și un cadru vizual perfect pentru o poveste de dragoste și un descântec al regăsirii de sine prin sufletul pereche.

Videoclipul "Două Suflete", regizat chiar de solistul trupei - Daniel "Rocca" Stoicea, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografică.

Free Space Films a asigurat producția materialului video, iar colaborarea cu Rhea Costa și-a pus amprenta asupra styling-ului clipului.

Filmările au avut loc pe platourile Castle Films și în club Control. Tehnica ilustării "poveste în poveste" te introduce într-un orașel medieval italian și face salturi secvențiale spre un prezent al introspecției și al amintirilor. Linia sonoră devine liantul dintre cele două lumi, iar motivul trandafirului transcende ideea de timp și spațiu.

Povestea "Două Suflete" se va continua vizual în clipul piesei "Gradina Morții", un material video complementar ce dezvăluie deznodământul.Firma s-a făcut remarcată și foarte apreciată de public și de presa de specialitate înca de la începutul anilor 2000, printr-o perspectivă audio-vizuală inovatoare și versuri de o fină subtilitate.

Primele clipuri Firma, regizate de Rocca (`La Orbire`) și Andreea Păduraru (`Nimeni`, `Important`), spărgeau tiparele pieței muzicale de la acea vreme și puneau în evidență o nuanță cinematografică a viziunii Firma, conturând identitatea trupei.

Aceste material video au rulat în heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone( Atomic Tv, Mtv, Tvr) și au fost preluate de către canale tv internationale precum VH1 și Mtv Europe.

Videoclipul piesei "Baby Is Crying" a dus Firma în finala Mtv European Music Awards 2007, la München, fiind prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională "New Sounds of Europe"

Discografie:
2003 - "La Orbire"
2007 - "Exit"
2014 - " Descântece". Vol. 1

http://www.facebook.com/TrupaFirma
https://soundcloud.com/trupafirma
http://www.youtube.com/FirmaChannel
http://www.youtube.com/watch?v=Tcz4lJ265lA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă