Noutăți și comunicate

Fire In The Park Rock Fest la Halele Carol

20 august 2015
Fire In The Park Rock Fest la Halele Carol
Intre 18 - 19 septembrie 2015, unul dintre cele mai vechi și emblematice cluburi din Capitală, Fire Club, sărbătorește 15 ani de existență și marchează această aniversare printr-un festival de zile mari: Fire In The Park Rock Fest. Evenimentul are loc la Halele Carol din București, un centru cultural și de evenimente neconvețional, ce reprezintă un proiect de reconversie a vechilor spații industriale cu valoare istorică ale Fabricii Hesper.În ceea ce privește trupele invitate la festival, alegerea acestora nu a fost deloc întâmplatoare. Majoritatea trupelor au urcat de mai multe ori pe scena clubului din Gabroveni de-a lungul anilor, în cadrul unor evenimente ce au contribuit din plin la atmosfera atât de specifică Fire Club.

Astfel, în data de 18 septembrie, în cadrul Fire In The Park Rock Fest vor concerta DAYS OF CONFUSION, DIAMONDS ARE FOREVER, BUCOVINA și IMPLANT PENTRU REFUZ.

În data de 19 septembrie, festivalul îi va avea ca invitați pe LUNA AMARÄ‚, E.M.I.L., OMUL CU ȘOBOLANI și VIÈšA DE VIE.

Pe lângă artiștii de mai sus, festivalul pregătește și o serie de surprize, printre care se numără încă zece trupe românești de rock sau metal și mai mulți DJ autohtoni, numele cărora urmând să fie anunțate în cel mai scurt timp.Locația generoasă a Halelor Carol permite ca Fire In The Park Rock Fest să fie configurat ca un festival în toată puterea cuvântului: pe lângă spațiul dedicat concertelor, vor fi amenajate în afara sălii o grădină de bere și un food court, cu o ofertă variată.

Biletele pentru Fire In The Park Rock Fest vor fi puse în vânzare prin Rețeaua Evenim și online pe http://www.eventim.ro, la prețul de 35 lei bilet de o zi și 49 lei abonament.FIRE IN THE PARK ROCK FEST este un eveniment organizat de Fire Club și recomandat de ROCK FM.

Facebook: http://www.facebook.com/fireclubro


Evenimente recomandate

Top