Noutăți și comunicate

Fire Club: Where we all grew up - concert COMA, E.M.I.L., IPR, Luna Amara si OCS la Arenele Romane

11 octombrie 2024
Fire Club: Where we all grew up - concert COMA, E.M.I.L., IPR, Luna Amara si OCS la Arenele Romane
Fire Club: Where we all grew up ! va avea loc vineri pe 11 octombrie 2024 la Arenele Romane din București. Trupele confirmate până în acest moment sunt: COMA, E.M.I.L., IPR, Luna Amara și OCS.


Informații despre Fire Club: Where we all grew up

Pe 11 octombrie 2024 ne vedem la Arenele Romane, Open Air, la un concert mult asteptat de fani: Fire Club: Where we all grew up ! Evenimentul, pe care il planuim sa il organizam anual, isi doreste sa aduca aproape dupa ani de zile găștile, distractia si atmosfera din Fire Club, locul unde toti am luat contact prima oara cu muzica buna a anilor '90 si 2000 si unde am legat prietenii. Vom avea parte de o seara fix ca acum aproape 25 de ani pe Gabroveni: cu muzica buna, Hefe la butoane, Dodo la pază si o serie de trupe geniale pe scena: COMA, E.M.I.L., IPR, Luna Amara si OCS. Primele 300 de bilete costa doar 89 de lei + taxe. Avem o singura categorie de pret sa avem loc de moshpit!
Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-coma-e-m-i-l-ipr-luna-amara-si-ocs-97367/
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi
  • earlybird - primele 300 de bilete - 89 lei
  • presale - urmatoarele 500 de bilete - 99 lei
  • presale - 109 lei
  • la intrare - 120 lei
La pretul tuturor biletelor se adauga comisioanele agentiei de ticketing.Copiii sub 10 ani au intrarea libera insotiti de un adult posesor de bilet.
Un eveniment BestMusic Live, Fire Club si METALHEAD powered by Radio Guerrilla.


Evenimente recomandate

Top