Noutăți și comunicate

Finala Banat Ostring 2017 are loc in Club Daos din Timisoara

23 martie 2017
Finala Banat Ostring 2017 are loc in Club Daos din Timisoara
Joi, 23 martie 2017, de la ora 20:00, R&R Booking Romania va invita la Finala Banat Ostring 2017 in Club Daos din Timisoara.Trupele se mai pot inscrie pana pe data de 16 martie 2017 inclusiv, la adresa contact@ostring.ro

Fb event: https://www.facebook.com/events/1622340051406318/

Pentru info accesati pagina http://www.ostring.ro sau contactati managerul OSTRING BANAT - Benedek Robert - 0722892356

Regulamentul concursului il puteti descarca de la acest link: http://www.ostring.ro


Juriul Ostring Banat 2017

Vita (Implant Pentru Refuz, Blazzaj)
Edy (Dor De Duh, Sunset in the 12th House)
Marius Giura (director Garana Jazz Festival, Timrock)
Zoltan Varga (jurnalist, Pressalert, DeAscultat)
Benedek Robert (manager Ostring Banat)


OSTRING este conceptul la care se lucreaza de cativa ani si are ca scop depasirea “barierei” dintre lumea metalului din Estul Europei si cea din Vest. Asa cum stim, trupele din Estul Europei (cu exceptia Poloniei) cu greu reusesc sa urce pe scena festivalurilor mari occidentale sau alaturi de o trupa legendara si asta nu din cauza lipsei de valoare, ci mai degraba din cauza factorului logistic. Conceptul isi propune ca scop de durata medie sa ofere inca o cale artistilor din est sa depaseasca acest impediment.

Tinta acestei manifestari cu caracter competitiv este incurajarea profesionalismului si promovarea trupelor underground.

Evolutia proiectului a fost gandita gradual, in primul an pornind de la un nucleu format din cateva tari vecine (Moldova, Ucraina, Bulgaria, Bosnia, Israel, Rusia), urmand ca in editiile urmatoare conceptul OSTRING sa se extinda in toata Europa si de ce nu, pe celelalte continente.

OSTRING este o arena a metalelor. O arena in care se pot bate zeii metalului cu eroii din panteonul undergroundului. Cei mai buni vor fi premiati cu un slot pe scena principala a unui festival, alaturi de trupe legendare. Prin pozitia pe care o au in cadrul lineup-ului, au ocazia ca in fata lor sa gaseasca fani care ii respecta, care au venit sa-i vada pentru ca sunt cei mai buni. Vremurile bune sunt acum!

Concursul are format clasic cu faze locale si nationale care duc la finala internationala, particularitatea fiind reprezentata de faptul ca OSTRING se adreseaza strict trupelor din spatiul est-european. OSTRING isi doreste sa fie un spatiu identitar al genului de muzica rock/metal din Estul Europei, menit sa stabileasca punti culturale, sa stimuleze profesionalismul artistilor si spiritul concurential specific industriilor creative.

Ne-am bucura enorm sa vedem o multitudine de trupe cu potential printre inscrisii din Romania. Trupe care nu au uitat placerea de a evolua pe scena, trupe care nu au uitat sa lupte!

Pentru regulament si alte detalii puteti accesa siteul ostring.ro
Adresa pentru inscrieri: contact@ostring.ro
Informatii: office@ostring.ro

http://www.ostring.ro/Regulament%20OSTRing.pdf


Evenimente recomandate

Top