Noutăți și comunicate

“Fiecare dintre noi merita o sansa”

15 decembrie 2012
“Fiecare dintre noi merita o sansa”
Pentru copiii care credeau ca vor fi ocoliti si anul acesta de bucuria sarbatorilor, participantii evenimentului umanitar "Fiecare dintre noi merita o sansa", au fost Mos Craciun in aceasta iarna.

O noua editie a proiectului "Tu esti Mos Craciun" din cadrul Societatii Studentilor in Medicina din Bucuresti  a avut loc in data de 12 decembrie 2012 in Club Why Not, concretizandu-se printr-o petrecere caritabila in vederea strangerii de fonduri pentru copiii seropozitivi internati in Sectia de Imunodepresie a Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals. 1200 de spectatori, donatii in valoare de 20.000 RON

La eveniment au participat 1200 de persoane, iar in urma vanzarii biletelor, dar si a donatiilor facute atat de participanti cat si de numeroase persoane publice, s-au strans aproximativ 20.000 RON.

In ceea ce priveste programul artistic, au fost prezenti pe scena, oferind momente de stand-up comedy, entertainment si muzica live, cei din trupa Sophisticated Lemons, Cosmin Selesi, Dan Badea si trupa VUNK; atmosfera a fost intretinuta pe tot parcursul noptii de DJ Alex Cristescu si Jay Ronin.

Pe aceasta cale, dorim sa le multumim celor care au ales sa ne fie alaturi si sa ne sustina in vederea atingerii scopului nostru, invitatilor, artistilor, partenerilor media, Asociatiei  Romane Anti-SIDA (ARAS),  televiziunilor care ne-au sprijinit in decursul actiunilor noastre si tuturor celor care au facut donatii in bani, hainute sau jucarii. Nu le putem schimba destinul, dar le putem oferi o viata mai buna

Banii obtinuti intentionam sa-i investim in ingrijirea copiilor, in achizitionarea unor pachete de baza, dar si in cadouri de Craciun menite sa le faca sarbatorile de iarna mai frumoase. Gesturile simple aduc mari bucurii in sufletelor copiilor carora destinul nu le promite prea multe.   Fiecare dintre noi merita o sansa, dar fiecare dintre noi are datoria morala de a le acorda o sansa celorlalti. Noi ne vom continua proiectul in incercarea de a le oferi  copiilor seropozitivi internati in cadrul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, ceea ce li s-a refuzat pana acum: bucuria, speranta, increderea, copilaria.

Sursa : Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top