Noutăți și comunicate

Festivalul Rock'n'Iasi 2013

18 iulie 2013
Festivalul Rock'n'Iasi 2013
Între 1-3 noiembrie 2013, Asociația Culturală Moldavia în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Iași vă invită să participați la cea de-a IX-a ediție a festivalului Rock'n'Iași.

Proiectul Rock'n'Iași promovează debutul artistic al tinerilor artiști pasionați de muzică rock. Obiectivul general este încurajarea și sprijinirea a minim 30 de formații rock din România și din străinătate într-un cadru organizat și de renume pentru comunitatea rock națională, precum și dezvoltarea organizațională a asociațiilor culturale ieșene.

Rock'n'Iași este un festival de metal în plină ascensiune pe scena românească. Oportunitatea pe care o adresează proiectul Rock'n'Iași tinerilor muzicieni rock din Romănia, este de a se face cunoscuți publicului, de a fi jurizați obiectiv de persoane calificate, care să le ofere un feedback constructiv prestației pe care o au, de a fi promovați în edițiile următoare în calitate de câștigători ai uneia dintre secțiuni, de a apărea în reviste de promovare, pe site-uri de specialitate, de a cânta în fața unor trupe consacrate în domeniul muzical rock, atât din România cât și din străinătate.

Înscrierile la concurs se fac prin intermediul unui formular online ce poate fi gasit pe site până la data de 31 august 2013. Concursul propriu-zis va avea loc între 1-3 noiembrie 2013.
Acest proiect este finanțat de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național).

Mai multe detalii gaisit la http://www.rockniasi.ro


Evenimente recomandate

Top