Noutăți și comunicate

Festivalul ROCKHARZ: singurul show Bruce Dickinson din 2024 la un festival german

23 octombrie 2023
Festivalul ROCKHARZ: singurul show Bruce Dickinson din 2024 la un festival german
Ediția aniversară de 30 de ani a ROCKHARZ din iulie 2023, sărbătorită de fani și presă, a fost un succes total. În timp ce evenimentul era încă în plină desfășurare, doi headlineri – Hammerfall și Kreator – au fost deja confirmați pe lângă prima duzină de trupe, pentru cea de-a 31-a ediție a festivalului prietenos în aer liber, din 03 până în 06 iulie 2024, pe aerodromulul Ballenstedt, în Munţii Harz. Fanii au reacționat prompt: după mai puțin de șase săptămâni, ROCKHARZ 2024 a anunțat oficial ca este „sold out”, de la jumătatea lunii august. O asa încredere este răsplătită, de exemplu, cu următorul mare punct culminant pentru toți norocoșii care și-au asigurat un bilet imediat – Bruce Dickinson !
Vocalul Iron Maiden își va sărbători albumul recent anunțat "The Mandrake Project" exclusiv sub "Zidul Diavolului" (un reper faimos al regiunii Harz și un loc de pelerinaj pentru vizitatorii ROCKHARZ) ca parte a singurului spectacol festival al anului din Germania. Organizatorul Thorsten „Buddy” Kohlrausch este mândru și fericit de acest anunț cu totul special:
De mulți ani sperăm să putem prezenta într-o zi un artist atât de legendar precum BRUCE DICKINSON pe scenele ROCKHARZ. Acum acest vis se împlinește! Și nu numai atât! Vom fi singurul festival din Germania în care Bruce va concerta cu THE MANDRAKE PROJECT. Mulțumim universului pentru această oportunitate unică și această distincție pentru festivalul nostru ! "
In același timp, încă patru momente importante au fost confirmate pentru anul viitor cu Amaranthe, Callejon, Benediction și Kanonenfieber – și asta nu este tot; mai multe trupe, inclusiv unele acte principale, vor fi anunțate în curând.
Și există speranță pentru toți cei care încă nu au bilet, pentru că vineri, 20 octombrie, la ora 17. CEST, magazinul online ROCKHARZ s-a redeschis. Astfel, ultimele retururi de bilete vor fi afișate în magazin! Pentru toți întârziații, aceasta va fi probabil ultima șansă de a obține un bilet pentru ROCKHARZ 2024 până la urmă.
Toate numele confirmate pentru ROCKHARZ 2024 începând de astăzi:
BRUCE DICKINSON („THE MANDRAKE PROJECT” Exclusive Festival Show Germania 2024), AMARANTHE, AMORPHIS, BENEDICTION, CALLEJON, D'ARTAGNAN, DIRKSCHNEIDER, HAMMERFALL, HATEBREED, HELDMASCHINE, KANONENFIEBER, KREATOR, LORDI, OOMPH !, ORDEN OGAN, PARASITE INC., RAGE, SCHANDMAUL, SOILWORK, THE HALO EFFECT, UNEARTH, UNLEASH THE ARCHERS și multe altele.
Vizitați ROCKHARZ:
https://www.rockharz-festival.com/
Magazin online ROCKHARZ:
https://shop.rockharz-festival.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top