Noutăți și comunicate

Festivalul Posada Rock 2019 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel

30 august - 1 septembrie 2019
Festivalul Posada Rock 2019 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel
Între 30 August - 1 Septembrie 2019 are loc festivalul Posada Rock, cel mai vechi festival rock din România, ce va împlini anul viitor 34 de ani și se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Primele trupe confirmate sunt Moonspell, Soen și Tiamat.



Festivalul va rămâne și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară, dar va oferi publicului și recitaluri cu unele dintre cele mai importante formații rock din țară și străinătate.



Regii portughezi ai gothic metal-ului Moonspell, alături de omologii lor suedezi Tiamat și de revelația progressive metalului scandinav Soen sunt primele trupe deja confirmate pentru Posada Rock 2019, iar surprizele sunt abia la început. Alte 6 formații în recital (minimum un headliner și 2 co-headlineri) vor fi anunțate pe parcursul anului viitor. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente.



Detalii abonamente și bilete:
  • S-au pus în vânzare 500 de abonamente early-bird la prețul promoțional de 70 de lei, preț valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 octombrie 2018.
  • Perioada de pre-sale va include 1.000 de abonamente cu prețul de 100 de lei, valabil până la epuizarea acestora, dar nu mai târziu de 1 ianuarie 2019;
  • La începutul anului 2019, odată cu anunțarea ultimului headliner la Posada Rock 2019, prețul abonamentelor va deveni 130 de lei.
Biletele pentru fiecare zi de festival vor fi puse în vânzare la 1 august 2019, la prețul de 70 de lei.
Mai multe detalii despre fiecare pachet de bilete/abonamente vă vom oferi la momentul punerii lor în vânzare.

Abonamentele pot fi achiziționate online direct de pe pagina festivalului www.posadarock.com și din rețeaua www.iabilet.ro dar și în format fizic din Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.



Festivalul Posada Rock este organizat de Asociația Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, sprijinit ca proiect prioritar de către Ministerul Culturii și Identității Naționale.


Evenimente recomandate

Top