Noutăți și comunicate

Festivalul Concurs Posada Rock 2013 la Campulung Muscel

6 - 8 septembrie 2013
Festivalul Concurs Posada Rock 2013 la Campulung Muscel
Între 6-8 septembrie 2013, în Câmpulung Muscel, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Concurs Posada Rock.

Timp de trei zile, orașul Câmpulung Muscel va fi gazda unuia dintre cele mai vechi și respectate festivaluri concurs, o adevărată rampă de lansare pentru formațiile rock aflate la început de drum.

Desfășurată într-un oraș încărcat de istorie, ediția din acest an a Festivalului concurs Posada Rock va oferi celor prezenți muzică rock de cea mai bună calitate, atât trupele tinere din concurs, cât și recitalurile susținute de formații consacrate promițând o atmosferă incendiară.

Istoria edițiilor precedente aduce nume mari ale rock-ului românesc și internațional precum: Altar, Taine, Ava Inferi, Celelalte Cuvinte, Krypton Reunion sau White Walls.

Åži în 2013 organizatorii PosadaRock promit un line-up de calitate ce va îmbina prospețimea formațiilor tinere ce vor evolua în concurs și experiența trupelor invitate să susțină recitaluri în cele trei seri de festival.
2-Festivalul_Concurs_Posada_Rock_6LQMvpxpRp.jpg

Reguli privind formațiile care doresc să se înscrie în concurs

- Festivalul îsi va păstra și în 2013 caracterul de concurs pentru lansarea formațiilor tinere urmând să se desfășoare pe parcurusul a trei zile.
- În zilele de 6 și 7 septembrie se va desfășura concursul, iar pe 8 septembrie va avea loc Gala Laureaților.
- În concurs vor participa maxim 10 formații, selectate în urma materialelor transmise (detalii mai jos), plus două formații care au în componență membrii născuți sau cu domiciliul în Câmpulung.Structura orientativă a celor trei zile de festival va fi următoarea:
- Ziua 1: 6 formații în concurs și 3 formații în recital
- Ziua 2: 6 formații în concurs și 3 formații în recital
- Ziua 3: 5 formații în gală și 1 formație în recital/jam session

Fiecare formație înscrisă în concurs va avea la dispoziție un total de 30 de minute pentru set up și recitalul propriu-zis. Orice depășire a timpului alocat poate duce la depunctarea sau chiar eliminarea formației respective.

Pentru a participa la preselecția pentru concurs, formațiile trebuie să trimită până pe 16 august 2013, la adresa de mail posadarock2012@gmail.com:
- cel puțin trei piese originale în format MP3,
- minim un material video sau un link către un material video care să conțină o piesă a formației interpretată LIVE,
- CV-ul formației (membrii, istoric, palmares, etc.)
- trei fotografii cu formația la o calitate cât mai bună.

Doar formațiile care vor depune aplicații complete vor fi admise la preselecție.
Formațiile selectate pentru concurs vor fi anunțate pe 20 august 2012.Pentru mai multe detalii privind regulile concursului accesați pagina oficială de Facebook a Festivalului Posada Rock 2013
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=484635804960140&id=326496040774118¬if_t=like.

Pentru alte informații legate de festival nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail posadarock2012@gmail.com.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top