Noutăți și comunicate

Festivalul Celtic Transilvania, editia 2023

21 - 23 iulie 2023
Festivalul Celtic Transilvania, editia 2023
După o pauză de 3 ani, unul din cele mai iubite festivale de rock și reconstituire istorică revine și se reinventează: Festivalul Celtic Transilvania. Cititi in continuare mesajul organizatorilor:
Au fost 3 ani de pauză, datorată în mare parte pandemiei dar și dificultăților economice, 3 ani în care am stat departe unii de alții dar cu speranța că într-o zi ne vom revedea. Așadar Festivalul Celtic Transilvania renaște, și depinde numai de voi dacă va trăi și va crește tot mai mare. Au fost 3 ani de pauză în care am reflectat și căutat soluții pentru a putea ca întâlnirea noastră anuală să aibă loc la fel ca înainte.
Speram să ne reîntâlnim mai repede, chiar în 2022, dar nu am găsit resursele necesare. Am încercat diverse variante dar niciuna nu a fost soluția potrivită. Am stat mult și ne-am gândit, ne-am consultat și cu o bună parte dintre voi, cei care au păstrat legătura cu noi online sau ne-am întâlnit cu diverse ocazii față în față, și la sugestia voastră, forțați de împrejurări am hotărât ca editia a VII-a să fie una cu plată.
Va fi o ediție test, o ediție care va demonstra dacă acest festival chiar contează pentru voi și vreți să crească, sau a fost doar un moft de-al nostru, iubit doar pentru că era gratuit. Este singura soluție să putem continua și să creștem valoric. O ediție test la finalul căreia vom vedea dacă putem face pasul spre o ligă superioară sau vom pune punct.

În perioada imediat următoare vom pune în vânzare biletele pe platformele de ticketing. Prețurile acestora credem noi că sunt decente și sperăm să acopere cheltuielile. Suntem optimiști că ne veți susține în număr cât mai mare și vă promitem că nu veți regreta că ați ales să vă petreceți weekendul 21-23 iulie 2023 la festivalul nostru.

Evenimentul va fi structurat la fel ca anii precedenți: concerte rock și re-enactment. Printre trupele care vor urca pe scenă se vir afla și câteva cu blazon, legendare: Corvus Corax Era Metallum, Bucovina, Truda, dordeduh si altele. Line-up-ul va cuprinde 15 trupe, cate 5 pe seară.
De asemenea pe lângă aceste concerte si spectacole de reconstituire isorică aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa, Centrul recreativ Legacy care va fi inaugurat in această toamna, situat tot lângă noi și Băile Figa, Herghelia Beclean, Trasee de drumeții, etc.
Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor deoarece incepând cu anul 2021 în oraș funcționează rețeaua de transport public cu autobuze electrice. Partea de alimentație și băuturi din cadrul festivalului va fi una de calitate și cu prețuri decente, așa cum v-am obișnuit. Cam astea ar fi de spus pentru început. Pe parcurs vom reveni cu diverse detalii și actualizări. Ne vedem la festival!
www.festivalulceltictransilvania.ro
https://fb.me/e/2edmca0fS


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă