Noutăți și comunicate

Festival Zece pentru Mare

25 iulie 2008
Festival Zece pentru Mare
In perioada 25 iulie- 3 august va avea loc prima editie a festivalului Zece pentru Mare, Plaja Corbu.

Zece zile de muzica, teatru si sporturi de apa fara motor, publicul amator de kayak, kite-surfing sau scuba-diving fiind binevenit.
Artistii care vor fi prezenti pe scena acestui festival sunt Kumm, Timpuri Noi, Al Jawala, Parazitii, Trigon, Nightlosers, Fara Zahar si Mihai Margineanu.
Accesul la acest festival este liber iar pe durata intregului eveniment va fi oferit un teren de camping de asemenea gratuit.

Vor exista curse regulate (microbuze) pentru transportul celor interesati, pe ruta Gara Constanta-Navodari-Plaja Corbu, pe intreaga durata a festivalului.
Tinand cont ca intregul eveniment va avea loc in zona economica a Rezervatiei Biosfera Delta Dunarii, nici un sport cu motor nu va fi agreat pe parcursul acestui eveniment.
Vor exista de altfel o serie de workshop-uri/seminarii privind litoralul Marii Negre si Rezervatia Biosfera Delta Dunarii, pentru a atrage interesul asupra unei zone de o frumusete deosebita, ce poate fi dezvoltata coerent si responsabil, incepand de la primul pas.

Publicul doritor se va putea relaxa de asemenea cu ajutorul unui internet-cafe, unei librarii/biblioteci de plaja, cartile putand fi savurate in cortul special amenajat de narghilele si cafea turceasca.


" Intr-un 2008 agitat, cu un ritm de viata tot mai alert si distante care devin de la o zi la alta tot mai scurte, e relativ dificil sa gasesti locuri salbatice si uitate de lume, in care sa simti macar pentru un moment ca esti unul din primii calatori ce isi lasa urmele intr-un paradis ascuns si neexplorat. Plaja Corbu e unul dintre ele si probabil chiar din acest motiv aceasta initiativa conturata cu ajutorul festivalului Zece pentru Mare va avea parte de pareri pro si contra, unii preferand ca unele locuri sa ramana salbatice, nedescoperite si cat mai inaccesibile calatorului.
Noi pornim de la premisa ca atunci cand descoperi sau traiesti un lucru frumos, simti nevoia sa il imparti, sa vorbesti despre el si eventual sa te bucuri impreuna cu cei pe care ii consideri aproape.
Nu intentionam sa salvam Plaja Corbu, ne dorim sa o ajutam sa creasca, cu bun simt si responsabilitate. Artistii pe care i-am invitat in acest festival sunt artisti care si-au construit propriile cariere urmand principiile enumerate mai sus iar partenerii cu care am reusit sa construim aceasta prima editie urmaresc aceleasi intentii in afacerile pe care le reprezinta.
Vrem sa oferim zece zile de muzica buna, savurata pe malul marii, alaturi de un public care este binevenit sa se bucure de acest festival, cu responsabilitate si respect la adresa plajei Corbu.
Miza cea mai importanta a acestui festival e probabil felul in care vom alege sa ne lasam urmele imprimate in nisipul plajei, la aceasta editie sau editiile viitoare.
Putem pleda, ca public, pentru continuitatea si conservarea frumusetii salbatice a plajei Corbu, sau nu.
Personal cred ca o suta sau o mie de oameni adusi impreuna de o muzica buna pot respecta locul in care se afla, si sper ca asteptarile mele sa fie confirmate.
Am construit acest festival intr-un timp record si cu siguranta multe lucruri vor fi imbunatatite, perfectate pe parcurs. Un lucru e sigur, impreuna cu artistii si partenerii acestui eveniment ne dorim sa avem parte de 10 zile memorabile pe Plaja Corbu unde, macar pentru o clipa, sa crezi in importanta primului pas facut.
Plaja Corbu va asteapta, cu corturile deschise."


http://www.zecepentrumare.ro

Organizatori: Catapulta Records, Imobiliare PRB. Parteneri media: Radio Guerrilla, Cotidianul, OOPS Media, Bestmusic, Feeder, Yazee, Zile si nopti. Parteneri: Primaria Corbu, Orange Romania, Bose, Apple, Pepsi, Ursus, Heliograph, Aeroportul International Constanta "Mihail Kogalniceanu, Regional Air Services Tuzla, Club Down, Globetrotter, Teatrul Joint, Papa la Soni.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top