Noutăți și comunicate

Feedback exclusiv pozitiv primit de la trupele participante la 'Maximum Rock Festival 2013'

9 septembrie 2014
Feedback exclusiv pozitiv primit de la trupele participante la 'Maximum Rock Festival 2013'
Succesul editiei din 2013 a Maximum Rock Festival nu a trecut neobservat de formatiile straine care au luat parte la eveniment. Tocmai de aceea, ele ne-au transmis parerile lor despre ceea ce s-a intamplat la Bucuresti, la Turbohalle, intre 25 si 26 octombrie 2013.

Trupele s-au declarat incantate si sunt decise sa revina in Romania, poate chiar in cadrul festivalului. Fericite sa ia parte la un show pe care l-au numit chiar ele "foarte bine organizat" si "fantastic", grupurile My Dying Bride, Samael, Atrocity, Leaves' Eyes si The 69 Eyes ne-au transmis mesajele lor de felicitari si de incurajare.

Astfel, membrii Mdb ne-au spus urmatoarele:

"My Dying Bride s-a distrat pe cinste la editia din 2013 a Maximum Rock Festival. Totul a mers perfect! Locatia este perfecta pentru un festival indoors. Echipa locala a dat dovada de un comportament profesionist si s-a muncit foarte usor cu aceasta. Trupa a sustinut un concert de exceptie si, din reactia zgomotoasa a fanilor, si publicul s-a simtit bine! Pentru My Dying Bride, totul s-a intamplat pozitiv si fara stres! In mod clar ne-am intoarce deoarece am avut sentimentul ca acest eveniment a fost creat de niste oameni onesti, seriosi si foarte muncitori!" (My Dying Bride)

Cat despre Samael, nici eu nu s-au lasat mai prejos:
"A fost minunat sa ne intoarcem la Bucuresti si sa sustinem un concert aici. Vrem sa le multumim tuturor celor de la Maximum Rock Festival pentru ca au facut posibil acest show si pentru ca ne-au oferit conditiile necesare pentru un spectacol grandios! Pe data viitoare! Aveti grija de voi!" (Samael)

Alex Krull de la Atrocity si Leaves' Eyes a fost de doua ori multumit!

"Ne-am simtit Fantastic la Maximum Rock Festival. Concertele sustinute in cadrul evenimentului au fost grozave pentru ambele trupe: Leaves' Eyes si Atrocity. Totul a fost foarte bine organizat, fanii ne-au primit cu bratele deschise si am apucat sa petrecem si niste timp la Bucuresti. Le multumim lui Nelu si intregii echipe de la Maximum Rock Festival. Speram sa ne intoarcem foarte curand!" (Alex Krull de la Atrocity si Leaves' Eyes)

Iar 'Vampirii din Helsinki', rockerii de la The 69 Eyes, vor sa se intoarca, si ei, in viitorul apropiat!

"The 69 Eyes au fost incantati sa sustina un concert la Maximum Rock Festival 2013. A fost primul nostru show in Romania si, deoarece suntem deseori numiti 'Vampirii din Helsinki', era de datoria noastra sa cantam pe plaiurile de origine ale vampirilor! Festivalul acesta s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre si chiar le-a depasit! Publicul a fost fantastic iar atmosfera de exceptie. Ne-ar placea sa ne intoarcem intr-o zi pentru a retrai aceasta experienta"



Feedback-ul exclusiv pozitiv primit pentru acest eveniment, a dus si la crearea primului Dvd cu un festival rock din Romania, "Maximum Rock Festival 2013", impreuna cu Ods si Dream Team Video.

Urmariti o parte a acestui Dvd facand click pe linkul de mai jos:
http://youtu.be/v6P5osDL_VE

Anul acesta, Maximum Rock Festival 2014 ne prezinta un line-up invincibil! Este vorba despre Dark Tranquillity, Evergrey, Unleashed, Tristania, Elvenking, Threshold, Emergency Gate, Noctiferia, Krepuskul, Code Red, I'm The Trip, Neutron si Open Mind.

Pe langa prestatiile propriu-zise ale formatiilor, participantii vor avea ocazia sa ia parte la diverse experiente, cum ar fi expozitiile, targurile de merchandise, diverse happening-uri, concursuri si multe altele!

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al festivalului este urmatorul:
- 24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I'm The Trip, Neutron
- 25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open Mind



Maximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul "must-see" al toamnei la Bucuresti, se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.
Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:
Bilete normal - valabile pentru 1zi (85 lei)
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro - 1300 bucati)
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 100 lei iar abonamentul 135 lei
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 120 lei iar abonamentul 165 lei
Abonament special (115 lei / 26 euro - primele 50 bucati) - include:
- acces 2 zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Cumpara abonamente la festival in rate!!!
Pentru a veni in sprijinul celor care doresc sa participe la Maximum Rock Festival organizatorii au pus in vanzare abonamente care pot fi platite in doua rate astfel:
- prima rata de 65 lei se va achita prin PayPal
- a doua rata de 50 lei se va achita direct la intrare (casa de bilete), in momentul in care se va ridica abonamentul de festival.

Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.
Afla mai multe despre regulamentul biletelor Aici.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro)

Un eveniment oferit de Ciuc Premium si Domeniile Samburesti!


Evenimente recomandate

Top