Noutăți și comunicate

Fanii infocati ai formatiilor Children of Bodom si Ensiferum din Europa vin la Bucuresti!

20 aprilie 2011
Fanii infocati ai formatiilor Children of Bodom si Ensiferum din Europa vin la Bucuresti!
O singura saptamana ne mai desparte de concertul Children Of Bodom - Ensiferum - Machinae Supremacy, eveniment ce va avea loc pe 20 aprilie 2011 la Arenele Romane din Bucuresti.

La concertul din Bucuresti si-au anuntat participarea si fani infocati ai formatiilor din Ungaria, Spania, Rusia, Ungaria, Slovenia, Germania, dar si un grup organizat din Republica Moldova ce va face deplasarea la Bucuresti cu un autocar.

Evenimentul de la Bucuresti face parte din turneul "The Ugly World Tour", este organizat de Promusic Prod. & Events / revista Maximum Rock si are ca obiectiv promovarea albumului "Relentless Reckless Forever", semnat de finlandezii de la COB.

a Relentless Reckless Forevera este cel mai nou album din discografia formatiei Children Of Bodom si fost premiat in Finlanda cu Discul de Aur la doar doua zile de la lansare pentru 10.000 unitati vandute, fiind astfel una dintre putinele formatii din lume ce se poate mandri cu faptul ca toate albumele lansate pana in acest moment au fost premiate cu Discul de Aur.

Intr-o discutie purtata cu Alexi Laiho, liderul formatiei COB, acesta declarat: "Romania se numara printre tarile in care nu am cantat pana acum iar faptul ca in acest turneu ajungem la voi face ca acest show sa fie unul special atat pentru voi, cat si pentru noi. Este normal sa-l privim cu alti ochi si sa oferim un show la turatie maxima. Va fi ceva apocaliptic..."

Programul complet al evenimentului va fi anuntat zilele urmatoare.

Dupa eveniment, amatorii sonoritatilor rock / metal sunt asteptati la o petrecere rock in Clubul Wings (str. Mihai Eminescu nr.127, sector 2, Bucuresti.)


1-FaniiinfocatiaiformatiilorChildrenofBodomsiEnsiferumdinEuropavinlaBucuresti_99153.jpg
Amanunte:www.promusicprod.ro/cob


Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
95 lei pana la data de 19 aprilie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 20 aprilie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Castiga 10 CD-uri originale Children Of Bodom, "Relentless Reckless Forever" AICI.

Eveniment sustinut de:

Sapte Seri

Parteneri media:

Metalhead.ro, Port.ro, Metalfan.ro, Romania Libera, Bring The Noise, Radio 3 Net "Florian Pitis", Cartea de Nisip, You Mago, Let's Rock, Rockstage.ro,
Rockpolis Media, Radio Nord Est Iasi, Blackhawk Security, Spard Team


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top