Noutăți și comunicate

Fameless in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti

18 martie 2016
Fameless in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Vineri, 18 martie 2016, BestMusic Live Concerts te invită de la ora 22:30 la un nou concert al trupei Fameless la Hard Rock Cafe.



Tiberiu Albu, castigator al concursului “Vocea României”, te așteaptă alaturi de trupa sa cu un playlist special, în care vei asculta atât compoziții proprii, cât și piesele cu care a cucerit juriul și publicul în celebrul show de talente.

Fameless este numele trupei rock create în jurul lui Tiberiu Albu, câstigătorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei. Alături de Tibi, din formație mai fac parte Angus Mihai (chitara), Andrei Ilie (tobe), Serban Georgescu (bass). Deși activează împreună de mai puțin de un an, cei 4 muzicieni au deja un repertoriu consistent de piese proprii și au deja la activ un prim concert derulat cu casa închisă la Hard Rock Cafe.

Biletele pentru showul Fameless se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 39 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top