Noutăți și comunicate

Fabrica de Rock isi deschide portile la B’ESTFEST Summer Camp 2012

27 iunie 2012
Vara aceasta, pe langa cele sapte scene anuntate deja, isi mai face loc in programul festivalului inca un punct de atractie si de distractie: Fabrica de Rock powered by Ciuc Premium. Proiectul, sustinut de clubul Fabrica, va oferi publicului atat show-uri live metal, punk si hardcore in pauzele dintre concertele de pe Jägermeister Stage, cat si cele mai tari party-uri pentru rockeri infocati - de la bikeri, punkeri si metalisti pana la iubitori de balade la un sprit.

Fabrica de Rock, powered by Ciuc Premium, va fi barul rock al festivalului, cu muzica din toate genurile si subgenurile rock-ului, de la punk si hardcore pana la metal sau grunge, selectata pe spranceana, cu un scop nobil: sa acompanieze berea rece pana in zorii zilei! Situat chiar in apropierea scenei de metal si rock, Jägermeister Stage, clubul va include in programul din timpul zilei show-uri cu trupele Flesh Rodeo, Stone Box, Manfellow (vineri, 6 iulie), Tep Zepi, Recycle Bin, Chester (sambata, 7 iulie), White Walls, Mediocracy si Cap de Craniu (duminica, 8 iulie). Intre concerte si dupa incheierea show-urilor de pe scena principala Ciuc Premium, in Fabrica de Rock vor rasuna "cantece de petrecere si rockoteca" cu DJ Balamuc, Alex Revenco si Buvnitz. De asemenea, amatorii de bere buna, muzica live si "slagare" - desigur, tot rock, vor avea parte, in fiecare seara, de o trupa cover sau tribute: Avenue, Tribut & Costica Sandu si The R.O.C.K. Acestea vor interpreta hituri marca U2, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Metallica, Kings of Leon, Muse, Radiohead, Coldplay, Rolling Stones, Queen, Beatles, Dire Straits, Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers sau"¦ AC/DC.

Fanii muzicii rock vor avea anul acesta si o scena dedicata exclusiv acestui gen, pe care vor urca nume precum Meshuggah, Obituary, Kreator, Moonspell, Tristania, Negura Bunget, Taine, L.O.S.T. si multi altii.

Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola si sustinuta de Vodafone, editia din acest an a festivalului va avea loc in perioada 6-8 iulie, in cadrul B'ESTFEST Park din Tunari. Printre artistii anuntati deja pe afisul festivalului se numara Pulp, Garbage, Röyksopp, Caro Emerald, Selah Sue, alaturi de B.U.G. Mafia, Parazitii, Suie Paparude, Subcarpati, Grimus, Les Elephants Bizarres si multi altii. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe http://www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in "gasca" de 5 persoane! Mai multe informatii despre festival sunt disponibile pe http://www.bestfest.ro si http://www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top