Noutăți și comunicate

Extra-activitati la SoundArt Festival 2020

3 martie 2020
Extra-activitati la SoundArt Festival 2020
Organizatorii Soundart Festival 2020 au pregatit extra-activitati: lansare de carte "Sapte din sapte", targ de viniluri, expozitie de arta grafica & more. Warm-Up Party-ul va avea loc pe 6 martie 2020, in club Encore!

Saptamana viitoare, revine in atentia publicului, cu forte proaspete de martie, o noua editie SOUNDART FESTIVAL, cea cu numarul IV! Pe langa cele 12 formatii din cadrul evenimentului, care vor concerta in perioada 13 - 15 martie 2020 in Quantic Club, SoundArt Festival 2020 va asteapta si cu o serie impresionata de extra-activitati, precum o lansare de carte, un targ de viniluri, o expozitie de arta grafica, bazata pe concursul Sound on Paper, si diverse standuri de merchandise.

De asemenea, pe 6 martie 2020, Encore Club va invita la o petrecere warm-up a festivalului unde se pot castiga doua invitatii.

https://www.facebook.com/events/2539074046307123/

Biletele si abonamentele pentru SoundArt Festival 2020 pot fi achizitionate la oferta de presale pe iabilet.ro.
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua I - 40 RON - The Dead Creed, ARAC Ensemble
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua II - 90 RON - Contraband X, Saver, Eyes To Argus, Belzebong, Green Carnation
  • Bilete SoundArt Festival 2020 ziua III - 90 RON - Beauty and the Rat, A Broken Design, Allochiria, Roadkill Soda, Truckfighters
  • Incepand cu prima zi a festivalului abonamentele si bilete vor putea fi achizitionate si din Quantic Club la urmatoarele preturi: Abonament - 200 RON, bilet ziua I - 50 RON, bilet ziua II -120 RON, bilet ziua III - 120 RON.
MIHNEA CRISTIAN BADEA, nume legat de Soundart Festival, OST Mountain Fest sau Cavalleria Events, debuteaza la 48 de ani in poezie, cu un volum cat o lama de ras (sau de cutit zimtat?).

(2)extra-activitati-la-soundart-festival-2020_9a5ee9.jpeg"Sapte din sapte" reprezinta si un act scriptic si grafic cu semnificatie: nu mai e vremea autocunoasterii, revolta s-a distilat fin, nu mai e timp pentru descoperire, ci pentru ironia bine tintita. Tusele personale fac totul sa para mici scrijelituri pe peretii varuiti deja. Ca o pecete, grafica adauga scrisului greutate. Avem o carte-construct, fara pretentia unui cub-poveste, dar suficient de usor de (dez)asamblat pentru a-i gasi miza autoironica.

Volumul este lansat de editura Casa de Pariuri Literare in prima zi a evenimentului.

Totodata, SoundArt Vinyl Fair ofera pasionatilor peste 1000 de titluri din toate subgenurile rock si metal, dar si alte genuri muzicale importante in cadrul festivalului, in fiecare seara, intre 12 si 15 martie.

https://www.facebook.com/events/1133757636997842/

Concursul 'Sound On Paper' este organizat de OST CULTURAL EVENTS in parteneriat cu CAVALLERIA EVENTS si face parte din proiectul SOUNDART FESTIVAL care isi propune sa dezvolte reflectia personala a artistilor asupra legaturii dintre sunet si imagine.

Obiectivul este ca participantii sa creeze un poster care sa ilustreze o idee si sa transmita un mesaj clar in legatura cu urmatoarele teme si nu numai: Materializarea sunetului in imagine; Reprezentarea plastica a sunetelor complexe; Muzica in arta plastica.

Vernisajul expozitiei cu cele mai bune lucrari: intre 13 - 15 martie 2020, in cadrul festivalului.

https://www.facebook.com/events/1241572962695457/

Nu in ultimul rand, publicul va avea la dispozitie un standuri cu merch-ul festivalului, dar si al trupelor.
Abonamentele pot fi achizitionate la oferta de presale la pretul de 170 RON si ofera accesul in cadrul festivalului pentru cele trei zile, 13 - 15 martie 2020.

TRUPE CONFIRMATE:
Green Carnation - avantgarde/progressive metal, Norvegia
Truckfighters - stoner, Suedia
Allochiria - sludge/post-metal, Grecia
Belzebong - stoner/doom metal, Polonia
Roadkill Soda - stoner/desert rock, Romania
ARAC Ensemble - neo-dark folk, Romania
The Dead Creed - acoustic death-doom, Grecia
Eyes To Argus - experimental post-rock, Malta
Saver - sludge/post metal, Norvegia
A Broken Design - hard rock/stoner rock, Malta
Contraband X - groove/progressive metal, Romania
Beauty and the Rat - post-grunge/stoner metal, Romania

Facebook event page - https://www.facebook.com/events/1332530573564702/


Despre Soundart: concept, brand, festival!

SoundArt este o proiectie curajoasa intr-un mediu social in care evenimentele axate pe o anumita nisa muzicala necesita munca masiva pentru a fi construite si comunicate publicului. Din dorinta de a crea un nou trend al expresiei artistice, brandul SoundArt pune puternic accentul pe exprimarea sunetului in asociatie cu diferite activitati artistice, precum: desenul, pictura, fotografia sau craftingul.

Obiectivul este unul extrem de clar: promovarea artelor si artistilor la nivel local, intr-un cadru muzical cu totul special. Principalul ambasador al brandului este SoundArt Festival, un velier ce poarta publicul prin calatorii muzicale de calitate, aducand pe scena sa formatii alese cu sufletul, SoundArt si-a rezervat, din prima clipa a existentei sale, dreptul de a oferi publicului concerte cu nume extrem de asteptate in Romania. In prezent, evenimentele organizate sub egida brandulului SoundArt pot fi gasite in Bucuresti, Timisoara si Cluj Napoca!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top