Noutăți și comunicate

Expozitie de fotografie Live Aeons in cadrul OST Mountain Fest 2011

22 iulie 2011
Expozitie de fotografie Live Aeons in cadrul OST Mountain Fest 2011
Între 22 - 24 iulie 2011, pe tot parcursul festivalului OST Mountain Fest 2011 organizat la Râșnov veți putea vedea expoziția foto Live Aeons.

Trăim într-o eră a comunicării vizuale prin mediul virtual. Acesta ocupă tot mai mult spațiu în existența noastră. Chiar și divertismentul muzical, mai ales cel concertistic, este prins în acest cerc. De aceea, aparițiile live devin momente unice în relația dintre trupă și public. Intensitatea clipei este parcă mai puternic resimțită de ambele părți, fiecare încercând să soarbă cât mai mult din energia momentului.

În această relație specială se interpune, subtil, conceptul LIVE AEONS, adică asimilarea totală a momentului concertistic în cadre fotografice de o reprezentativitate maximă. Ele sunt o pledoarie pentru verticalitatea timpului în arealul muzical live.

De ce LIVE AEONS? Pentru că este un crez artisitic ce își propune să afirme valoarea momentului în raport cu întregul, puterea clipei care oprește timpul, dar și forează adânc în acesta, prin intensitatea sa, rămânând o mărturie a unui eveniment care, odată consumat, devine istorie, dar păstrează viața prin imagini puternice, chintesențiale.

LIVE AEONS debutează în cadrul OST Mountain Fest sub forma unei expoziții ce reunește fotografii realizate de Victor Cristescu & Dumitru Cătălin și publicate anterior în diverse publicații din România (carteadenisip.ro), dar și din Europa (rockmetal.pl, metalnews.pl, photomusic.cz). De asemenea, va exista și un invitat special, în persoana Ioanei Popescu, fotograful oficial al Black Hawk Security.

Sursa : Asociația Culturală OST
http://www.ostmountainfest.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top