Noutăți și comunicate

Expozitia LIVE AEONS in Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca

21 ianuarie 2012
Expozitia LIVE AEONS in Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca
În perioada 21 ianuarie - 5 februarie 2012 are loc la Cluj-Napoca în Turnul Croitorilor expoziția de fotografie de concert rock LIVE AEONS.

Adresa Turnul Croitorilor : Strada Bava Novac, Nr.35, Cluj-Napoca.

Fotografia de concert este un fenomen ce ia din ce în ce mai mare amploare atât în presa muzicală de specialitate cât și pe bloguri, rețele de socializare, și alte canale mai mult sau mai puțin formale. Această ramură a fotografiei oferă fanilor o cronică vizuală a unui moment unic. Momentul în care muzica devine vie -pe scenă-, iar între  artist și public se crează un dialog: o sinestezie de simțuri, trăiri și emoții, împărtășită deopotrivă.

LIVE AEONS este stindardul unui crez artistic ce îsi propune să afirme valoarea momentului în raport cu întregul, puterea clipei care oprește timpul, rămânând o mărturie a unui eveniment care, odată consumat, devine istorie, dar respiră viață prin imagini puternice, chintesențiale.

Expoziția LIVE AEONS din Cluj-Napoca este a patra dintr-o serie ce a început în iulie 2011 la OST Mountain Festival, Râșnov, continuând la Biblioteca Județeană Brașov, iar mai apoi apărând și în cadrul festivalului ARTmania din Sibiu. LIVE AEONS funcționează ca un tandem al fotografilor brașoveni Victor Cristescu și Schliemann Enoh. Imaginile ce pot fi vizionate în cadrul expoziției surprind artiști și formații din sfera muzicală a rock-ului, atât de talie internațională, ca Rammstein, Saxon, Accept, Morbid Angel, Tarja sau Apocalyptica, cât și din scena underground românească și de peste granițe. Fotografiile au fost realizate la festivaluri și concerte din România, Cehia și Polonia, iar față de ediția anterioară a expoziției multe dintre printuri sunt noi, de la concerte recente. Fotografiile au apărut în publicații online de specialitate, fie din țară (carteadenisip.ro & moshpit.ro), cât și din străinătate (rockmetal.pl, photomusic.cz, metalnews.pl).


Atmosfera locației emană un iz medieval, și este unul din cele mai titrate săli expoziționale din orașul transilvan. Echipa LIVE AEONS speră că incursiunea clujeană în universul fotografiilor de concert să vă transpună într-o lume în care timpul încremenește, iar publicul și artistul devin un monolit, într-o sinergie perfectă.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top