Noutăți și comunicate

Expozitia de arta digitala 'Dena's Fantasy World' la Soundart Festival 2023

7 martie 2023
Expozitia de arta digitala 'Dena's Fantasy World' la Soundart Festival 2023
In cadrul acestei noi editii Soundart Festival, Dena a fost invitata sa prezinte o expozitie de arta digitala si o proiectie impresionanta. Soundart Festival 2023 va avea loc pe data de 1 aprilie in Quantic Club din Bucuresti,

Expozitia va contine 15 lucrari digitale semnate de Dena, artist vizual si profesor de arta din Brasov. Lucrarile Denei va transpun intr-o altfel de lume, o lume fantastica, magica, plina de simbolism si suprarealism.
Lumea Denei este una plina de vibe-uri post-apocaliptice in care puteti intalni diverse fiinte nemaivazute ori pierdute in neantul timpului, care isi fac aparitia printre noi, explorand si ajutand umanitatea sa evolueze si sa sa devina mai buna.

Trecutul si viitorul se ciocnesc, peisajele se schimba, oamenii sunt in continua miscare, apar gauri negre si explozii nucleare, insa cadrul general e plin de speranta, lupta pentru viata, iubire si cooperare.
Inspiratia Denei pentru realizarea acestei colectii a venit din visele sale, dar si din dragostea pentru supranatural, stiinta si magie!
In cadrul expozitiei veti avea ocazia sa admirati cateva printuri inramate cu lucrari din colectia “Dena's Fantasy World”, precum si un video care contine imagini cu lucrarile artistei.
2. Expozitia de arta digitala 'Dena's Fantasy World' la Soundart Festival 2023Abonamentele pentru SoundArt Festival pot fi achizitionate din reteaua iabilet.ro.
Detalii despre line-up gasiti aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top