Noutăți și comunicate

Experimental Friday II cu ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO in Club Kulturhaus

5 noiembrie 2010
Experimental Friday II cu ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO in Club Kulturhaus
Vineri, 05 noiembrie 2010 sunteti invitati in Club Kulturhaus la EXPERIMENTAL FRIDAY II pentru un concert al trupei ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO incepand cu ora 20:00. Evenimentul este organizat de DonisArt.

Pretul unui bilet este de 50 lei.
Adresa Club Kulturhaus : Strasa Sf Vineri, Nr.4, Bucuresti.

ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO este trupa longeviva care, in cei peste 15 ani de activitate, a realizat multe albume remarcabile, suedezii devenind emblema reprezentativa a casei de discuri COLD MEAT INDUSTRY. A venit insa timpul pentru o schimbare si iata ca Tomas Pettersson, liderul trupei, a acceptat oferta gigantului Out Of Line Records, pentru a lansa, nu peste mult timp, cel mai lucrat si inspirat album din istorie, "Songs 4 Hate & Devotion".

O.R.E. s-a simtit foarte bine in Romania, concertele din 2008 de la Brasov (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=102510297) si din 2009 in Bucuresti (http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=102533820) fiind importante atat pentru fani, cat si pentru trupa sau organizatori.

In consecinta, DonisArt a agreat cu trupa ca, in cadrul Experimental Friday II, O.R.E. sa prezinte prietenilor vechi si noi cele mai reprezentative piese din intreaga istorie alaturi de altele noi, in premiera, in Seara Speciala "A Night 4 Hate & Devotion"... si se spera ca si noul CD sa fie disponibil tot atunci!

Tomas si Rose-Marie vor veni cu o componenta usor schimbata, cele doua chitari live adaugate (Fredrik si Ronnie) urmand sa degaje o expresivitate semnificativa sunetului si, implicit, o dinamica aparte scenica. Fredrik ramane acelasi baterist ce nu se dezminte, el fiind cel care mentine ritmul unui Apocayptic Pop greu de confundat atat in studio, cat si pe scena. Dupa concertul propriu-zis, trupetii vor petrece intreaga noapte impreuna cu prietenii Serii Speciale, cvintetul venind special din Suedia la Bucuresti.

Evenimentul va fi gazduit de clubul Kulturhaus (fostul Twice), cu incepere de la ora 20:00. Pretul unui bilet este de 50 lei (www.eventim.ro) iar cei prezenti vor avea parte si de alte surprize placute si incitante...

Sursa : DonisArt, www.donisart.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă