Noutăți și comunicate

Expeditie in Delta Lunara in clubul MoJo BritRoom

16 martie 2010
Expeditie in Delta Lunara in clubul MoJo BritRoom
Marti, 16 martie 2010, incepand cu ora 20:30 sunteti invitati la Expeditie in Delta Lunara in club MoJo BritRoom.

Pretul unui bilet este de 10 lei.

Adresa club Mojo Brit Room : Str. Gabroveni, Nr. 14, Bucuresti.
Pentru contact & rezervari : 0727.126.620 / 0760.263.496
www.mojomusic.ro

Martie, primavara, ghiocei, martisor toate astea sunt doar in calendar si in mintile noastre deoarece afara inca ninge. Pentru a incalzi macar sufletele noastre e-Folk Events impreuna cu clubul MoJo BritRoom va provoaca la o noua seara plina de "Povesti Folk".

Am avut in ultimele luni povesti cu "Spiridusi si Zane", "Povesti de Munte", "Povestea celor 4 Muschetari" si multe altele. Acum e timpul sa ne amintim de copilarie si de povestile frumoase cu exploratori si aventuri frumoase.

Dupa cum bine stiti de ceva vreme Raul Carstea si Constantin Neculae au lansat albumul "Delta Lunara"

Vor veni in fata Dvs. cu piese frumoase, piese de suflet.In rolul exploratorilor vor fi deja obisnuitii nostrii prieteni Puiu Cretu, Ovidiu Mihailescu, Eugen Avram si Dan Caramihai.

Lor li se vor alatura pe scena Raul Carstea si Constantin Neculae. Impreuna va vor purta usor catre un taram cu muzica si voie buna.

Nu vor lipsi din repertoriul serii: Despartire in Flori, Cipilica, Regasire, cantece Aromane si bineinteles piese ce apar pe albumul " Delta Lunara".

Despre Raul Carstea putem spune doar ca il stiti cu siguranta inca din 1984 din Cenaclul Flacara unde canta piesa "Invatatoarea Mea". Impreuna cu Constantin Neculae au fost nominalizati de catre Radio Romania Actualitati la Premiile muzicale Radio Romania Actualitati 2010 la categoria "Cel mai bun Album Folk" si " Cel mai bun cantec Folk". Pretul biletului este de 10 Ron. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.

Partenerii media ai evenimentul: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert, Folk4Me, Let s Rock, GoingOut LifeStyle.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top