Noutăți și comunicate

Eventim anunta amanarea festivalului Rock City Open Air

15 august 2009
In urma comunicatului facut de Metal Masters, organizatorul festivalului Rock City Open Air, care trebuia sa aiba loc saptamana viitoare, Eventim.ro anunta amanarea festivalului.

De asemenea, confirmam interesul publicului fata de festival, reflectat in cele peste 30 000 de vizualizari a paginii de bilete a evenimentului de pe site-ul www.eventim.ro, peste 10 000 de clickuri pe bannerul RCOA, interes, din pacate, nereflectat in vanzarea de bilete.

In continuare, Eventim.ro urmeaza procedurile stabilite contractual pentru astfel de situatii. In termen de 8 zile, organizatorul trebuie sa ofere optiuni publicului, acestea incluzand recuperarea banilor pe bilete. Daca aceste optiuni nu sunt oferite, tot contractual, Eventim.ro este in masura de a initia procedura de restituire a banilor, fara a mai consulta organizatorul.

Prin aceste anunturi si explicatii, Eventim.ro ofera spectatorilor care au cumparat bilete prin reteaua Eventim garantia ca isi vor recupera banii pentru biletele sau abonamentele RCOA, in caz ca vor opta pentru acesta varianta.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top