Noutăți și comunicate

Eveniment special in Quantic Pub - Akral Necrosis lanseaza albumul “Underlight”

20 septembrie 2016
Eveniment special in Quantic Pub - Akral Necrosis lanseaza albumul “Underlight”
Sambata, 12 noiembrie 2016, trupa Akral Necrosis lanseaza "Underlight" si inchide show-urile pe 2016 la Bucuresti in Quantic Club.Seara poarta numele de "Deathkult Underlight", iar ostilitatile vor incepe de la ora 20:00. Biletele vor putea fi achizitionate in presale la pretul de 20 de lei din reteaua iabilet.ro, iar in seara evenimentului la 25 de lei.

Evenimentul de lansare a fost atent conceput alaturi de Cavalleria Events, cu sprijinul carora trupa a reusit sa selectioneze patru invitati speciali care vor urca pe scena clubului Quantic. Trupele invitate vor fi dezvaluite foarte curand, odata cu posibilitatea de a achizitiona bilete.

Akral Necrosis, una dintre cele mai longegive si incapatanate trupe din underground-ul romanesc, mai exact din nisa pe cale de disparitie a black metal-ului (din RO), lanseaza un nou album full lenght cu numele de "Underlight". Trupa descrie noul album ca pe o evolutie naturala, lipsita de orice fel de compromis. Cu un concept care se leaga strans de ideea mortii, fara sa urmeze un fir narativ, "Underlight" reuseste sa fie un album si mai intunecat fata de materialele anterioare ale trupei.

Albumul a fost inregistrat la Studio 148, mixat si masterizat de Marius Costache, iar artwork-ul albumului a fost creat de Costin Chioreanu/Twilight13Media. "Underlight" va fi lansat de Loud Rage Music in data de 14 octombrie 2016.

Playlist “Underlight”:

  1. Separator
  2. King in Yellow
  3. Saturnian Gallows
  4. Exhortatio ad Bellum
  5. Purge
  6. Sin Gauntlet
  7. Hounds of Plague
  8. Blackthrone
  9. Underlight
Datele complete ale turneului de promovare vor fi anuntate foarte curand.

Akral Necrosis Official FB

FB event page: https://www.facebook.com/events/1594319027537387/Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă