Noutăți și comunicate

Eveniment SANSA LA VIATA in Wings Club

26 februarie 2012
Eveniment SANSA LA VIATA in Wings Club
Duminica, 26 februarie 2012, incepand cu ora 19:30, gasca de prieteni a lui Matei, in colaborare cu Wings Club, organizeaza un nou eveniment din seria "Matei-Sansa la viata" denumit SANSA LA VIATA V1.2.

Va asteptam alaturi de noi, pentru o seara speciala de concert, in compania trupelor Dippawizz, Sistah RastahFairy, Camuflaj si Pacha Man, in locul si data mentionate mai sus. 
 
Biletul este 20 de lei (aceasta suma reprezinta contributia fiecaruia la sansa la viata a lui Matei).

Cine este Matei Simpalean?
Matei este un baietel curajos si vesel, in varsta de 1 anisor.
Pentru cei dintre voi care nu stiu, la 2 luni a fost diagnosticat cu o boala cumplita - NEUROBLASTOM ABDOMINAL - este o tumora maligna care a fost localizata initial in abdomen si coloana vertebrala, acum se mai gaseste doar in coloana vertebrala.
Dupa 2 cure de chimioterapie, o operatie complicata de excizare a tumorii si alte 2 cure chinuitoare de chimioterapie, un rest tumoral din coloana vertebrala inca ii pune viata in pericol. Acum singura sansa de vindecare completa pentru Matei este un tratament propus de niste medici austrieci, un tratament foarte costisitor, in suma de aproximativ o suta de mii de euro. Parintii lui Matei incearca din rasputeri sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi sansa la copilarie si o viata normala, insa au nevoie si de ajutorul vostru pentru a face posibil acest lucru.

Pentru mai multe informatii, accesati blogul dedicat: http://matei-sansalaviata.blogspot.com/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top