Noutăți și comunicate

Eveniment caritabil LIVE420 in Wings Club

20 aprilie 2011
Eveniment caritabil LIVE420 in Wings Club
Miercuri, 20 aprilie 2011, sunteți invitați în Wings Club la un eveniment caritabil : LIVE420 -mai mult decat un concert, un concept. Vrem ca prin spiritul reggae sa promovam pacea, unitatea si, cel mai important, solidaritatea.

De aceea aducem in atentia voastra povestea lui Andrei Teodoroiu, Andi, pentru prieteni. Andi este unul dintre oamenii care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o. Are 25 de ani, este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti, joaca baschet de 12 ani, cânta, danseaza, merge cu bicicleta, râde, glumește, reușește ca prin fiecare gest și vorba a lui să alunge supărarea din sufletul oricăruia, iubește, radiază prin întreaga lui ființa un volum enorm de energie îndeajuns să alimenteze întregul glob, chiar și pentru o zi. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

Evenimentul găzduit pe 20 aprilie de Wings Club dorește să strângă fonduri pentru intervenția chirurgicală și tratamentul de care are nevoie. Suma de 10 RON pe care o veti achita la intrare se va depune în contul lui Andi. Va reamintim ca el are nevoie de 150.000€; transplantul se va face la o clinica specializata, "Uniklinikum Essen Transplantation Zentrum" în Essen, Germania.

LIVE ACT:
El Negro & Lady Helenne
Darauf
East Roots

DJ Sets:
Dani
Lady Raizah
Kaya Sound


Îl puteti ajuta pe Andi donând orice suma, oricât de mica în urmatoarele conturi bancare:
_____________________________
LEI - RO72BRDE300SV19654493000
_____________________________
EUR - RO89BRDE300SV81627453000
______________________________
USD - RO95BRDE300SV81732093000


Pentru persoanele ce locuiesc in strainatate, pentru fiecare cont se adauga SWIFT BRDEROBU.
Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, Agentia Bahluiului pe numele TEODOROIU ANDREI. Va rugam precizati ca suma depusa reprezinta "DONATIE".
http://andreiteodoroiu.ro/


Powered by Wings Club & sekazone EVENTS.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă