Noutăți și comunicate

Eveniment caritabil in Club Mojo Brit Room marca e-Folk

21 decembrie 2009
Eveniment caritabil in Club Mojo Brit Room marca e-Folk
Este timpul sa luam si noi cei de la e-Folk o mica vacanta pana in ianuarie 2010. Dar nu putem lua vacanta fara o petrecere de craciun unde vom avea alaturi de noi multi artisti multi prieteni si multa distractie.

Daca tot am vorbit de iarna vine Craciunul, acea perioada a anului in care trebuie sa fim mai buni si mai darnici. Din acest motiv petrecerea pe care o punem la cale va avea si un scop umaniar. Vrem sa il ajutam pe Razvan un baietel de 12 ani bolnav de cancer limfatic.

Luni, 21 decembrie 2009, incepand cu ora 20:30 sunteti invitati in Club Mojo Brit Room unde vor fi alaturi de noi: Ovidiu Mihailescu, Eugen Avram, Jul Baldovin, Dan Caramihai, Puiu Cretu, Fox Studis, Radio3Net: Ciprian si Alex, trupa Micul Paris si multi invitati surpriza.

Toate fondurile stranse in acea seara vor merge la parintii lui pentru a putea continua tratamentul. Pretul unui bilet este 10 Ron, biletele putand fi achizitionate de la intrarea in club.

Club Mojo Brit Room Str. Gabroveni Nr.14 (fostul Backstage)

Vor fi alaturi de noi asa cum au fost mereu si le multumim pentru asta partenerii media : Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam.ro, iConcert, Folk4Me, Let's Rock, GoingOut LifeStyle.

Pentru contact & rezervari : 0751.288.307 / 0760.263.496
Un eveniment e-Folk.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă