Noutăți și comunicate

Evanescence dezvăluie noua componență

24 mai 2022
Evanescence dezvăluie noua componență
Cei de la Evanescence au anunțat o schimbare destul de mare!
În weekend am auzit că s-ar fi despărțit de Jen Majura - chitarista Evanescence din 2015 - așadar discutam deja de un nou chitarist, însa acum aflăm ca vor schimba si bassistul! Basistul Tim McCord va lua rolul de chitarist in cadrul grupului, în timp ce basista de la Sick Puppies, Emma Anzai, va întregi echipa Evanescence.

Doamnelor și domnilor, avem vești foarte mari de împărtășit”, a scris trupa pe Twitter. „Vă prezentăm noul nostru chitarist... TIM MCCORD!! După 16 ani în trupă ca basist, Tim ia o întorsătură la instrumentul său original. Spoiler alert - este grozav la asta."
Și la bass, este o plăcere extremă să o primim pe incredibila talentată Emma Anzai de la SickPuppies! Suntem prieteni și fani de ani de zile, iar în sfârșit a sosit momentul să ne unim forțele."
Emma va juca un agent dublu deoarece avem câteva spectacole cu Sick Puppies în curând, așa că pregătește-te pentru asta! Suntem cu toții foarte încântați să aducem această nouă formație pe scenă pentru prima dată la Atena pe 5 iunie 2022. Ne vedem curând!"

Vă reamintim că, pe 7 iunie 2022, la Arenele Romane din Bucuresti, ne vedem cu Evanescene intr-un show ce se anunta memorabil. In deschidere vor canta YONAKA din Marea Britanie.Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top