Noutăți și comunicate

Eternal Tears Of Sorrow - cel mai nou nume confirmat la OST Fest

3 martie 2010
Eternal Tears Of Sorrow - cel mai nou nume confirmat la OST Fest
In perioada 6 august 2010 - 8 august 2010, in Poiana Mare din Valea Cerbului, oras Busteni, va avea loc prima editie a Festivalului International de Muzica Rock - OST MOUNTAIN FEST (Open Air). Eternal Tears Of Sorrow este cel mai nou nume confirmat pentru editia din acest an a festivalului OST Fest ce va avea loc in perioada 6-8 august 2010 in Busteni, Romania.

Pe langa grupul amintit mai sus, pe scena vor urca si:

6 august 2010
Shesdead
Negative Core

Kistvaen
Concept Insomnia
Funebre
Hyperborea
Negura Bunget

7 august 2010
Inopia
Tiarra
Abigail
Omega Lithium
Einsheilig
Ava Inferi
Ashes You Leave

8 august 2010
Bucium
Bucovina
Gwydion
Northland

Incepand cu data de 1 Martie 2010 va puteti achizitiona abonamente pentru toate cele 3 zile de desfasurare ale evenimentului. Acestea sunt disponibile prin reteaua Eventim si la partenerii autorizati din toata tara dupa cum urmeaza:

www.eventim.ro, Magazinele Vodafone, Magazinele Germanos, Librariile Carturesti, Librariile Humanitas, Bestial Records - Titus Constantinescu (Mobil: 0722.814.991, www.letsrock.ro/bestial / YM: dark_distro).


Pretul unui abonament este de 100 RON in perioada 1 Martie 2010 31 Mai 2010, urmand ca de la 1 Iunie 2010 acesta sa creasca la 150 RON.

Vor fi puse in vanzare 2000 abonamente si nu va exista posibilitatea achizitionarii de bilete pe zile dintr-un motiv foarte obiectiv: OST Mountain Fest este un eveniment socio-cultural care se desfasoara pe parcursul a 3 zile si dorim ca participantii sa fie prezenti pe intreaga perioada de desfasurare.

In pretul biletului este inclusa camparea, accesul la toaletele ecologice, accesul la toate evenimentele sportive si sociale care vor fi desfasurate, accesul la zona de autografe.

In saptamana care urmeaza vor fi anuntate si ultimele formatii care isi vor face aparitia la OST Mountain Fest, formatii cu greutate pe scena internationala de metal.


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă