Noutăți și comunicate

Eternal Fire lansează primul single de pe Architect of Decay, viitorul album al trupei

13 iulie 2023
Eternal Fire lansează primul single de pe Architect of Decay, viitorul album al trupei
Trupa bucureșteană Eternal Fire lansează primul single de pe viitorul album Architect of Decay, album ce va fi lansat la sfârșitul acestui an, alaturi de un lyric video care poate fi vizionat pe YouTube.
Single-ul Beyond the Veil of Flesh este a șasea piesă de pe viitorul album și descrie ascensiunea în căutarea cunoașterii, începând cu eliberarea din mormânt, și urmărește călătoria personajului principal, confruntarea acestuia cu Divinitatea și prăbușirea către Pământ, ca pedeapsă pentru încercarea de a atinge cunoașterea, dar și ca o șansă de renaștere.

Albumul Architect of Decay cuprinde nouă piese și a fost înregistrat la studioul Osimetric Music Prod din București. Mixajul și masterizarea au fost realizate de Andrei "Oase" Spătaru. Cu doar câteva zile în urmă, pe 29 iunie 2023, trupa a dezvăluit coperta noului album, artwork-ul fiind realizat de către Bogdan Alex de la Aliencharm.art.

Eternal Fire este o formație melodic black metal din București, România, reformată în anul 2013. Primul material discografic - EP-ul Beyond Frozen Streams - a fost lansat în iunie 2015, concertul de debut având loc la data de 14 iulie 2015, în clubul Question Mark din București, alături de formațiile suedeze Of Fire și Wormwood.

Eternal Fire lineup:
  • Vocals: Valentin Buzduga
  • Electric Guitar/Acoustic Guitar: Florin Matei
  • Electric Guitar: Horia Dima
  • Bass Guitar: Mihai "Gopo" Cristea
  • Keyboards: Andreea Turzai
  • Drums: Emanuel Ravasel
Single-ul poate fi vizionat pe YouTube prin linkul de mai jos.

ETERNAL FIRE - Beyond the Veil of Flesh (OFFICIAL LYRIC VIDEO) https://youtu.be/8eWuqhws3dk
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și informații despre viitorul album, activitatea formației poate fi urmărită pe rețelele de socializare, folosind link-urile de mai jos
Facebook: https://www.facebook.com/eternalfireblackmetal
Instagram: https://instagram.com/eternal.fire.romania/
Bandcamp: https://eternalfiremetal.bandcamp.com
Spotify: https://spoti.fi/3NHLfQg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top