Noutăți și comunicate

Estate by Robert Patai la MooNDay - Jazz, Blues and More in club Puzzle

14 octombrie 2013
Estate by Robert Patai la MooNDay - Jazz, Blues and More in club Puzzle
Luni, 14 octombrie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 în Club Puzzle la o noua seara MooNDay - Jazz, Blues and More, de data aceasta avand placerea de a prezenta un proiect muzical cu o voce speciala: Estate by Robert Patai.

Prețul unui bilet este de 25 lei.
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events: Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://www.liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle. Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari

  
Robert Patai a fost unul dintre concurentii emisiunii Vocea Romaniei si s-a remarcat prin timbrul aparte si prin atitudinea de entertainer.

Proiectul Estate aduce o alta abordare a unor piese clasice de jazz sau world music. Muzicienii care vor urca pe scena alaturi de Robert sunt cunoscuti pentru activitatea lor in zona de jazz "¦ and more: Dan Nicolau - unul dintre cei mai buni trompetisti din Romania, Alex Borsan - un pianist inventiv, Ciprian Pop - unul dintre cei mai apreciati chitaristi de jazz ai momentului.

Repertoriul serii de luni aduce pe scena Puzzle piese clasice de swing si bossanova, dar veti auzi cu siguranta una dintre piesele lui Sting, intr-o abordare care va va cuceri cu siguranta!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top