Noutăți și comunicate

Eros Ramazzotti aduce albumul 'Battito Infinito' la Bucuresti

6 martie 2023
Eros Ramazzotti aduce albumul 'Battito Infinito' la Bucuresti
Revenirea lui EROS RAMAZZOTTI nu putea fi altceva decât una în stil grozav și cu impact la nivel mondial.
BATTITO INFINITO este noul său album disponibil inca din 16 septembrie 2033 prin Capitol Records Italia. Primul single de pe album, AMA, este un manifest al identității artistice reînnoite a cântărețului și compozitorului italian, care în peste 35 de ani de carieră a vândut 70 de milioane de discuri și a strâns peste 2 miliarde de streamuri în întreaga lume.

BATTITO INFINITO este un proiect internațional care combină lansarea discului cu noul turneu mondial. După ce a dezvăluit datele turneului mondial, EROS va celebra călătoria muzicală a noului album live pentru prima dată împreună cu legiunea sa de fani din intreaga lume.
M-am gândit la aceste concerte pentru a sărbători mai bine noile melodii care urmează să fie lansate. M-am implicat, urmărind fiecare etapă a acestei lucrări și îngrijindu-mă de fiecare detaliu și nuanță. În fiecare dintre aceste spectacole va exista o mică parte din mine și povestea mea. Abia aștept să mă întâlnesc și să îmbrățișez din nou fanii mei din întreaga lume, deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a face față acestui moment complex și de a începe din nou să fac muzică. Împreună cu voi.
Eros Ramazzotti
Va reamintim ca celebrul artist italian va sustine un concert si la Bucuresti, pe 23 aprilie 2023, la Sala Palatului. Biletele s-au putut cumpara via iabilet.ro, iar in acest moment show-ul pare unul sold-out!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top