Noutăți și comunicate

Eric Martin la Bucuresti

14 noiembrie 2012
Eric Martin la Bucuresti
Miercuri, 14 noiembrie 2012, incepand cu ora 23:00, sunteti invitati in True Club pentru un concert Eric Martin.

Biletele s-au pus in vanzare pe site-ul http://www.myticket.ro dar si in reateaua magazinelor Diverta din tara. Pretul acestora este de 25 ron in avans si de 30 ron in seara evenimentului. Posesorii de bilete VIP pentru concertul "VUNK la Polivalenta" au accesul gratuit.

Dupa mai bine de doi ani de la succesul avut la Silver Church in Bucuresti, Eric Martin, unul din cei mai buni solisti ai tuturor timpurilor, revine in Romania. Miercuri, 14 noiembrie 2012.

True Club din Bucuresti il va gazdui pe cel care a facut din Mr. Big una din cele mai cunoscute formatii ale tuturor timpurilor. Aflat in turneu european, Eric a acceptat invitatia de a duce mai departe si la Bucuresti, povestea unor melodii consacrate precum "Wild world" sau "To be with you". Iar vestile bune nu se opresc aici. De aceasta data, Eric Martin vine cu un concept inedit pentru concertele sale de pana acum - un recital solo acustic de 60 de minute! Si pentru ca toate lucrurile bune se intampla miercuri spre joi, evenimentul va gazdui totodata si afterparty-ul concertului "Vunk la Polivalenta".

Adresa True Club: str. Franceza nr. 52)

http://www.youtube.com/watch?v=rI18J4QZgWw


Evenimente recomandate

Top