Noutăți și comunicate

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania

11 iunie 2010
Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania
Vineri, 11 iunie 2010, sunteti invitati incepand cu ora 20:30 la un concert Eric Clapton & Steve Winwood pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balas Soter.

Eric Clapton & Steve Winwood Live in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.


E firesc, asadar, ca interesul publicului pentru un asemenea eveniment unic sa fie foarte ridicat, astfel ca o prima categorie de bilete este deja epuizata, cu patru luni inainte de concert! Este vorba de Categoria III de bilete, la pretul de 179, 2 RON. De asemenea, organizatorii estimeaza ca si biletele fara loc, in picioare, se vor epuiza in scurt timp. In acest moment, mai mult de jumatate din biletele disponibile sunt deja vandute.

Mai puteti achizitiona bilete cu urmatoarele preturi: 136, 8 RON Categoria IV - bilete fara loc, in picioare, 293 RON Categoria II - bilete cu loc, 423 RON Categoria I - bilete cu loc, 636 RON - VIP - bilete cu loc. Planul locatiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schita stadionului.

Va reamintim ca Eric Clapton va concerta impreuna cu Steve Winwood in data de 11 iunie pe Stadionul Tineretului - "Iolanda Balas Soter", din Bucuresti. Prieteni vechi si fosti colegi de trupa, Eric Clapton si Steve Winwood si-au reunit fortele pentru a pune pe scena un concert de exceptie, in cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul caruia cei doi mari artisti si-au propus sa recreeze "romantismul si frumusetea muzicii de altadata".

Cei doi monstri sacri ai muzicii isi vor duce spectatorii inapoi in timp, in perioada de glorie a rock-ului, cantand atat compozitii proprii, cat si melodii semnate de artisti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seara de neuitat si un eveniment care va ramane in inimile fanilor pentru totdeauna!

In cei peste 40 de ani de cariera, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori in faimosul Rock & Roll Hall of Fame (in calitate de membru al Yardbirds, Cream si ca artist solo). In plus, Clapton a castigat 18 premii Grammy si a primit peste 80 de discuri de aur, platina si diamant. Clapton a vandut peste 42 de milioane de albume, fiind unul dintre cei mai faimosi si talentati artisti din lume.

Aflati pentru prima data in Romania, Eric Clapton si Steve Winwood isi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trait vreodata, asa cum se si cuvine unor adevarate legende!

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top