Noutăți și comunicate

Entropia lanseaza noul album 'Ufonaut' la Bucuresti si Cluj Napoca

15 decembrie 2015
Entropia lanseaza noul album 'Ufonaut' la Bucuresti si Cluj Napoca
Polonezii de la Entropia revin in luna Februarie in Romania, la Bucuresti si Cluj Napoca, trupa urmand sa isi lanseze in cadrul celor doua concerte noul album de studio intitulat "Ufonaut".

Pana atunci Entropia au lansat un prim single de pe viitorul album. Acesta se numeste "Mandala" si poate fi ascultat mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=LBhG9aBNiXk

Concertele vor avea loc pe scenele din TY Event Hall pe 4 februarie 2016, respectiv Flying Circus Pub pe 5 februarie 2016.

Alaturi de Entropia vor mai urca Mgla (Polonia), una din cele mai importante trupe de black metal din scena europeana, care isi vor promova ultimul material discografic, "Exercices in Futility", Procession (Chile), Dread Sovereign trupe care se vor afla pentru prima data in Romania si Maze (Polonia/Germania).

Biletele pentru cele doua concert pot fi gasite in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua Iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

• 40 lei – pana pe 3 Februarie pentru concertul de la Bucuresti, respectiv 4 Februarie pentru concertul de la Cluj Napoca
• 45 lei – in ziua concertului.

Reteaua fizica iabilet: Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, IQBOX, Magazinele Uman si VGeneration, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top