Noutăți și comunicate

Enter Shikari va concerta la Arenele Romane in Bucuresti

22 iunie 2015
Enter Shikari va concerta la Arenele Romane in Bucuresti
Luni, 05 octombrie 2015 Promusic Events & Maximum Rock vă invită la un concert al trupei Enter Shikari la Arenele Romane.


Formatia Enter Shikari a castigat premiul pentru "Best Single" la editia de anul acesta a Premiilor Revistei Kerrang, una dintre cele mai citite publicatii de muzica din Marea Britanie.

"Anaesthetist" a fost considerat cel mai reusit single al unei formatii rock, spre bucuria fanilor Enter Shikari, care si-au felicitat idolii prin sute de mesaje pe Facebook. Melodia face parte de pe discul " The Mindsweep", lansat in ianuarie 2015.

Enter Shikari va concerta in Bucuresti pe data de 5 octombrie 2015, la Arenele Romane, in cadrul unui eveniment marca Promusic Events & Maximum Rock. Formatia a mai cantat in Romania in anul 2013, in cadrul Festivalului B'Estfest.

Primele 200 de bilete (la pretul promotional de 55 de lei) vandute la concert intra intr-o tombola speciala pentru 10 pass-uri Meet & Greet. Astfel, fanii vor avea ocazia sa isi cunoasca idolii, sa faca poze cu acestia si sa obtina autografe. Biletele vor fi inscrise automat in concurs. Va reamintim ca au mai ramas doar 100 de bilete promotionale.

(2) Enter_Shikari_va_concerta_la_A_AuYoa33LAu.jpg
(Membrii trupei cu trofeul Kerrang)

Formatia a fost intemeiata in 2003 in St. Albans, Hertfordshire, Anglia de catre "Rou" Reynolds (voce, programming, clape, synth, chitara, percutie), Liam "Rory" Clewlow (chitara, backing vocals, percutie), Chris Batten (bas, backing vocals, percutie) si Rob Rolfe (tobe, percutie, backing vocals). Primul disc, "Take To The Skies", este lansat in martie 2007 si obtine imediat reactii pozitive din partea criticilor si a fanilor, clasandu-se pe locul 4 in Official UK Album Chart.

Enter Shikari este numita o "trupa vizionara" (NME) care combina intr-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ si metalul. Rezultatul este un gen nou, intitulat "electronicore".

Formatia s-a remarcat si prin mesajul politic puternic, care este bazat pe o viziune anti-sistem. Solistul Rou Reynolds a declarat intr-un interviu cu revista Kerrang ca doreste ca muzica sa sa aduca speranta in sufletele fanilor si sa ii incurajeze sa creada in lucrurile care inseamna ceva pentru ei.

(3) Enter_Shikari_va_concerta_la_A_T0HFxA0p47.jpg
Componenta:

Roughton "Rou" Reynolds — voce, programming, clape, sintetizator, chitara, percutie
Liam "Rory" Clewlow — chitara, backing vocals, percutie
Chris Batten — bas, backing vocals, percutie
Rob Rolfe — tobe, percutie, backing vocals

Discografie:

Take to the Skies (2007)
Common Dreads (2009)
A Flash Flood of Colour (2012)
The Mindsweep (2015)



Pentru acest concert, se pun in vanzare un numar limitat de bilete iar primele 200 de bucati sunt disponibile la pretul special de 55 lei / 12, 5 euro (via PayPal), mai mult, acestea participa la o extragere pentru 10 Meet & Greet-uri (sesiune foto cu formatia, poster, autografe etc)

Pe adresa dvs. de email veti primi o confirmare a platii pentru biletele achizitionate si in cel mai scurt timp biletele, in format PDF, ce contin si un cod pentru scanare la intrarea in locatia evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top