Noutăți și comunicate

Enslaved lanseaza 'FOREST DWELLER', un nou single insotit de un videoclip

27 ianuarie 2023
Enslaved lanseaza 'FOREST DWELLER', un nou single insotit de un videoclip
Astăzi, cei de la Enslaved au dezvăluit o nouă melodie de pe viitorul album 'Heimdal'. Piesa se numește Forest Dweller si este o călătorie psihedelică agitată prin folclorul arhaic nordic.

S-ar putea întreba ce lecții putem ști de la strămoșii noștri celestiali? S-ar putea să nu le înțelegem niciodată adevăratele intenții, însă ecoul lor va trăi indiferent de asta.
'Forest Dweller' video: https://www.youtube.com/watch?v=VwfHfQX6WSw
Grutle comentează:
Pentru mine, „Forest Dweller” a fost cea mai firească melodie de pe album, cel puțin în forma sa cea mai timpurie ca demo instrumental. Am petrecut destul de mult timp pentru a intra în unele dintre celelalte melodii ale albumului, dar aceasta mi s-a părut cumva logică, asta după standardele Enslaved, adică. Am avut o idee pentru un vers, iar riff-urile uimitoare și diverse ale lui Ivar au făcut ca totul să iasă mai ușor. Mi-am făcut un plan aproximativ despre ce să cânt peste și am ajuns să folosim unele dintre acele înregistrări de pe album!

Melodia prezintă exemplele noastre reprezentative de inspirație: Led Zep, Genesis, Destruction, Iron Maiden și David Bowie, ca să menționăm o paletă schizofrenă de influențe. Se oglindește și în versuri, care tratează atât întunericul, cât și lumină în legătură cu natura lui Heimdal.”
Enslaved:
  • Ivar Bjørnson
  • Grutle Kjellson
  • Ice Dale
  • Iver Sandøy
  • Håkon Vinje

Pre-comenzi Heimdal aici: https://enslaved.bfan.link/heimdal.ema
Asculta 'Forest Dweller' aici: https://enslaved.bfan.link/forest-dweller.ema


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top